Παραλήρημα Σφακιανάκη! «Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες που βιάζουν την πατρίδα μας»

Νέος κύκλος προκλητικών δηλώσεων από τον τραγουδιστή! Τι είπε για την Δέσποινα Βανδή;

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος, ο Νότης Σφακιανάκης είναι απόλυτος στις απόψεις του για του για το προσφυγικό.

«Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία κι εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα διότι έχουν μεταναστεύσει άνθρωποι πάρα πολλοί από την οικογένεια μου σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες, ήταν μετανάστες, οι οποίοι πήραν άδεια από τη χώρα στην οποία πήγαιναν, όπως και η μητέρα μου και εγώ. Κι εδώ τώρα το κόλπο είναι στημένο και ήρθαν ορδές ανθρώπων οι οποίοι βιάζουν την πατρίδα μας.

Δεν είναι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα – λαός. Έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς ότι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με 500άρικα. Είναι απίστευτο αυτό που είδα! Τα μωρά όταν η μάνα τους έχει ένα πορτοφόλι γεμάτο τι είναι; Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να καταλάβω την γνώμη των άλλων η οποία είναι λανθασμένη.»

Νότης Σφακιανάκης: «Δεν το επιτρέπω του Αντώνη Ρέμου»!

Ο τραγουδιστής αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από την συνεργασία τους….

«Η Δέσποινα Βανδή αυτό που έκανε ήταν μέγιστο ατόπημα, διότι οι πεποιθήσεις σου αν λογοκρίνονται από τον συνάδελφο σου, οι οποίες όμως είναι μη αντιληπτές. Δεν αντιλήφθηκε αυτό που είπα η Δέσποινα Βανδή. Το ότι αποχώρησε τώρα έχει να κάνει με άλλα πράγματα, διότι όταν έχεις δοσοληψίες με το δημόσιο άλλου κεφαλαίου, είναι εύκολο να σε πείσουν να αποχωρήσεις.»