Παπαδάκης:« Ένας χρόνος κλείνει σήμερα που έπεσε μαύρο στην ΕΡΤ…»

«Ήταν ένας διασυρμός για τη χώρας μας...»

Με τη νέα κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη επικοινώνησε το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης να τη συγχαρεί για την αναληψη των καθηκόντων της ωστόσο δεν παρέλειψε να της υπενθυμίσει την σημερινή επέτειο του μαύρου της ΕΡΤ…

«Σήμερα περισσότερο για ευχές σας πήραμε, αλλά σήμερα η πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων σας συμπίπτει με την αποφράδα εκείνη κατά την άποψη μου ημέρα του κλεισίματος της ΕΡΤ κυρία Βούλτεψη. Ένας χρόνος κλείνει σήμερα που έκλεισε η ΕΡΤ, που έπεσε μαύρο στην ΕΡΤ κι όπου ήταν ένας διασυρμός για τη χώρας μας, αφού βγήκαν πρωτοσέλιδα με μαύρο, βγήκαν κανάλια με μαύρο. Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν υπερβολικά, να ήταν απαράδεκτα για τη λειτουργία της ΕΡΤ, πολλοί διαφώνησαν με τον τρόπο που έγινε. Θα κάνετε κάτι προς την κατεύθυνση αυτή;»

«Για την ΕΡΤ τα έχουμε ξαναπεί, δεν θέλω να επανέλθω, οι απόψεις μου είναι γνωστές, σήμερα λοιπόν πρόκειται για την επέτειο όπου άλλαξε ο τρόπος με τον οποίον λειτουργεί. Η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή λειτουργεί, θα γίνει καλύτερη, θα αναβαθμιστεί, είναι η δημόσια τηλεόραση και όπως βλέπετε βρίσκεται σε λειτουργία» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Συνταγματικό και νόμιμο το κλείσιμο της ΕΡΤ με απόφαση ΣτΕ