Παντελής Παντελίδης: Σοκάρει η αποκάλυψη του ειδικού αναλυτή για την μπάρα που σκότωσε τον τραγουδιστή!

Ποιος καθόταν πού; Ανατριχιάζει η περιγραφή για τη δολοφονική πορεία της μπάρας!

Η έκθεση της Tροχαίας, δηλαδή η πρώτη εικόνα που είχαν οι άντρες της Τροχαίας μόλις έφθασαν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αναφέρει ότι οδηγός στο μοιραίο τζιπ ήταν ο τραγουδιστής. Βέβαια, βρισκόμαστε εν αναμονή του τελικού πορίσματος.

Στο μεταξύ, ο ειδικός αναλυτής ιχνών και εργαλείων, Γ. Ραυτογιάννης, πραγματοποίησε χθες μια αναπαράσταση της κίνησης των εξωτερικών αντικειμένων που εισήλθαν και κάποια εξ αυτών εξήλθαν στην καμπίνα του οχήματος. Ο ίδιος περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Θέλω να διευκρινήσω ότι βρήκαμε ένα αυτοκίνητο σκεπασμένο στον συγκεκριμένο εσωτερικό χώρο που φυλάσσεται. Το απασφαλίσαμε, το ανοίξαμε, ελέγξαμε και φωτογραφίσαμε και το εσωτερικό και το εξωτερικό. Η υπαίτια μπάρα η οποία προκάλεσε τραυματισμούς και η οποία έχει προσλάβει αίμα κατά την πορεία της και το έχει εναποθέσει κατά μήκος της πορείας της βρίσκεται σε συγκεκριμένες θέσεις που τώρα μένει να δούμε αν υπάρχουν τραύματα συμβατά με πλήξεις στην κίνηση της συγκεκριμένης μπάρας και επίσης σε ποιον ανήκουν τα βιολογικά υλικά τα οποία υπάρχουν στα συγκεκριμένα σημεία που κινήθηκε η μπάρα.

Κατά κύριο λόγο είναι η μπάρα που εισήλθε από μπροστά και κινήθηκε παράλληλα με τον χώρο των επιβατών και εξήλθε στο πίσω δεξιά φανάρι, γιατί αυτή η μπάρα έχει εγκαταλείψει αιματηρά ίχνη περισσότερα μπροστά στην κουρτίνα προστασίας που έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Έπεσαν και οι δύο δεξιά κουρτίνες προστασίας, έχει στην εμπρόσθια κουρτίνα αίμα, φαίνεται ότι έχει παρασύρει αίμα και κινούμενη το εγκαταλείπει και στην εμπρόσθια στο πίσω μέρος της αλλά και στην οπίσθια κουρτίνα, έχει κόψει τη ζώνη και έχει εξέλθει στον φανό. Αυτή η μπάρα μας δείχνει αιματηρή πορεία οπότε είναι σημαντικό να δούμε σε ποιον ανήκει πρώτα το αίμα και κατά δεύτερον να δούμε και τι τραύματα φέρουν και οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημα».