Παντελής Παντελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη;

«Στεναχωριέται για όλες τις ανακρίβειες και τα ψέματα που γράφονται και ακούγονται» - «Θα πει όλη την αλήθεια»!

Συνέντευξη στο Star και στο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη παραχώρησε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, η οποία μίλησε μεταξύ για την πορεία της υγείας της κόρης της, για τα όσα έχουν γραφτεί γύρω από το τροχαίο, ενώ τόνισε πως έχει να πει πάρα πολλά και θα το κάνει λίγο πριν πάρει η κόρη της το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Είναι πολύ καλύτερα, πάει καλά και ελπίζω να βγούμε τις επόμενες ημέρες. Είναι καλύτερα, έχει συνέλθει, μιλάμε κανονικά. Έχει κάνει επεμβάσεις στο θώρακα, στο χέρι, στο πόδι και μάλλον θα κάνει κι άλλες. Θυμάται το ατύχημα και θα τα πει όλα στην κατάθεσή της. Θα δώσει κατάθεση όταν δώσουν το οκ οι γιατροί που την παρακολουθούν. Συγχύζεται και ταράζεται με αυτά που ακούει. Στεναχωριέται για όλες τις ανακρίβειες και τα ψέματα που γράφονται και ακούγονται. Η Μίνα δεν έχει οδηγήσει ποτέ στη ζωή της και δεν έχει ούτε δίπλωμα. Καθόταν πίσω και φορούσε και τη ζώνη της, η οποία μπήκε μέσα στον πνεύμονα όταν τη χτύπησε το σίδερο. Θα πει την αλήθεια για το ατύχημα, θα πει τα πράγματα όπως έγιναν.

Εμένα μου είχε πει τα πάντα και θα πει την αλήθεια. Τώρα κάνει φυσιοθεραπείες, την βλέπουν κάποιοι ψυχίατροι και μετά μάλλον θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια του Παντελή, ούτε με τη Φρόσω. Είχε έρθει ο αδερφός του Παντελή και μας είχε δει, με τη Φρόσω δεν έχουμε καμία επαφή. Αυτή τη στιγμή η Μίνα δεν θα ήθελε να συναντηθεί με κανέναν. Θα δώσει την κατάθεση και δεν νομίζω ούτε μετά να θέλει να έρθει σε επαφή με κανέναν. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά για όλα αυτά που έχουν δημοσιευτεί, αλλά θα ήθελα να τα πω λίγες μέρες πριν πάρει το εξιτήριο. Και θα είναι πάρα πολλά, πιστέψτε με».