Παντελής Παντελίδης: Όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή

«Έβλεπα την κηδεία προχθές και με έπιασαν τα κλάματα, όπως με έπιασαν τα κλάματα και στα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο».

Το δικό του μήνυμα για την τραγική απώλεια του Παντελή Παντελίδη θέλησε να στείλει μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής:
«Επειδή είχαμε αυτό το τραγικό συμβάν, να συλλυπηθώ κι εγώ την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενός νέου ανθρώπου πολύ ταλαντούχου. Δεν τον συλλυπούμαστε επειδή είναι νέος και ταλαντούχος -εγώ έβλεπα την κηδεία προχθές και με έπιασαν τα κλάματα, όπως με έπιασαν τα κλάματα και στα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο. Τα τραγούδια του θα τα ακούμε, δεν θα πεθάνει ο Παντελής Παντελίδης. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε όλη μας την αγάπη στους οικείους του, γιατί αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο. Ο πόνος της μάνας… Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεπεράσει ποτέ αυτό η μάνα. Συλλυπούμαστε την οικογένεια, συμπαραστεκόμαστε στη μάνα, στον πατέρα, σε όλους τους συγγενείς. Να προσέχετε παιδιά με τα αυτοκίνητα, να μην οδηγείτε όταν είστε κουρασμένοι, να μην τρέχετε. Κάθε χρόνο ξεκληρίζεται ένα χωριό στην άσφαλτο»!

https://www.youtube.com/embed/oMAyYDlNG7Y