Παντελής Παντελίδης: Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει για τις φωτογραφίες πριν το μοιραίο και τη συνάντηση με την εισαγγελέα

Τι μεταφέρει από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη;

Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Λυκούδης βρέθηκε σήμερα μαζί με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη στην Ευελπίδων και μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Εμείς από την πλευρά μας με ευπρέπεια, με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα κάνουμε αυτό που πρέπει και είμαστε αρωγοί σε όλη την ανακριτική προσπάθεια για την ανάδειξη της αλήθειας.
Έχουμε αναλάβει τώρα δύο μήνες. Έχουμε συνδράμει με μάρτυρες και με άλλα στοιχεία την προανάκριση και συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια μας. Έχουμε την αφρόκρεμα των τεχνικών συμβούλων, των ιατροδικαστών και πιστεύουμε ότι θα βάλουμε και το δικό μας λιθαράκι στην ανάδειξη της αλήθειας. Που αυτός είναι και ο σκοπός ζωής της οικογένειας, το να αναδειχθεί η αλήθεια. Γιατί πιστεύει ότι μέσα από τις καταθέσεις των δύο συνεπιβαινουσών δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια. Είναι έμφορτες κατά την άποψη της οικογένειας αυτές οι καταθέσεις με σκοπιμότητα και υποκειμενικότητα.

Και αναρωτιέμαι πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μία κατάθεση που δίνεται λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, ένα δυστύχημα που έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει, να θρηνήσει, και καταλήγει ότι επιδιώκω την πλήρη αστική μου αποζημίωση. Όλα αυτά λοιπόν θα συναξιολογηθούν από τις αρμόδιες αρχές κι εμείς με υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα συνδράμουμε αυτό το έργο» ανάφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι που βρίσκονταν το βράδυ πριν το μοιραίο.

«Αυτά αποκαλύπτει άλλη μία πτυχή της αναλήθειας των καταθέσεων διότι καταθέτουν ότι ενώ ήταν δίπλα στον μακαρίτη τον Παντελή ότι δεν γνωρίζουν αν ήπιε και πόσο ήπιε, ενώ αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ότι ήταν συνεχώς δίπλα του και αυτό αποτυπώνεται και από μαρτυρικές καταθέσεις.»

Για την συνάντηση με την εισαγγελέα

«Δεν θα ήθελα να κοινοποιήσω την συνάντηση με την κυρία εισαγγελέα. Η προανακριση συνεχίζεται. Η κ. Παντελίδη παρά τον πόνο που νιώθει, είναι σκοπός της ζωής της να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Νομίζω ότι κάθε μητέρα που χάνει το παιδί της με τόσο τραγικό τρόπο και τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι και πολλά και τεράστια, έχει χρέος να δώσει αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν έχει περατωθεί η δικογραφία. Η προανάκριση συνεχίζεται. Έχουμε ζητήσει πάρα πολλές ενέργειες να γίνουν προανακριτικές. Τόσες όσες για να φωτίσουν την υπόθεση.»