Παντελής Παντελίδης: Ενδείξεις για DNA της Φρόσως Κυριάκου στο τιμόνι! Συνοδηγός ο τραγουδιστής;

Παντελής Παντελίδης

Στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης αναφέρεται ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως στο τιμόνι του τζιπ υπήρχε γυναικείο γενετικό υλικό.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Σήμερα, η εφημερίδα «Real News» δημοσιεύει νέα στοιχεία, που ίσως ανατρέψουν τα δεδομένα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης που υπογράφει ο διδάκτωρ Μοριακής Νιολογίας και Γενετικής, Γεώργιος Φιτσιάλος, ένας από τους ειδικούς που ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας Παντελίδη αναφέρεται ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως στο τιμόνι υπήρχε και γυναικείο DNA.

Στην πραγματογνωμοσύνη, που παραδόθηκε στον εισαγγελέα, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στις δύο από τις επτά δειγματοληψίες, που πραγματοποιήθηκαν στο τιμόνι του οχήματος, η γενετική ανάλυση οδήγησε στην ανίχνευση μεικτού γενετικού προφίλ τουλάχιστον δύο ατόμων, το ένα εκ των οποίων είναι ο Παντελίδης Παντελεήμων. Με μια πιο προσεκτική ματιά στους δείκτες, παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης και αυτό το στοιχείο χρήζει περαιτέρω μελέτης».

Διαβάστε περισσότερα στο newsit!