Παντελής Παντελίδης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έπαιξαν πλάνα από την κηδεία του στο Πρωινό Σου Κου!

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν έπαιξαν στο Πρωινό Σου Κου πλάνα από την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

Πρόσφατα στο Πρωινό Σου-Κου διαφοροποιήθηκατε αισθητά από τις άλλες ζωντανές εκπομπές του σαββατοκύριακου, καθώς ήσασταν η μοναδική εκπομπή που βγήκε ζωντανά την ημέρα της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, χωρίς να παίξετε κανένα πλάνο. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Νίκο, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ή αμφιβολία. Επειδή εγώ τον Παντελή τον γνώριζα λίγο παραπάνω, οπότε είχαμε και αντίστοιχα ένα δέσιμο μεταξύ μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο για εκείνον και να σταματήσουμε εκεί. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη δική μου κοσμοθεωρία, δεν πρέπει τα πάντα να ξεπουλιούνται. Δεν νομίζω πως ο πόνος πρέπει να διατυμπανίζεται. Όσοι δημοσιογράφοι μπορούν και παρουσιάζουν κάτι τέτοιο με τον απαραίτητο σεβασμό, καλώς το πράττουν. Εγώ, όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε θέλω και, ευτυχώς, δεν μας υποχρέωσε το κανάλι για κάτι τέτοιο.

Πάντως, ο Παντελίδης ήταν εξαιρετικά αγαπητός στον κόσμο και το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα ήταν πολύ μεγάλο, κάτι που ήταν αναμενόμενο να μεταφραστεί σε νούμερα τηλεθέασης.

Η αλήθεια είναι πως έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για τον Παντελή. Πριν από λίγο καιρό ήμασταν με κοινή παρέα διακοπές στην Αράχοβα. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το πόσο στενοχωρήθηκα. Με επηρέασε πάρα πολύ, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό. Η τηλεθέαση δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Δεν κατακρίνω κανέναν που το έκανε, αλλά εμείς πήραμε μια άλλη απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Μαρτίου με το Πρώτο Θέμα!