Πάμε Πακέτο: Έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου μετά από 28 χρόνια!

Γιατί δεν ενώθηκαν νωρίτερα οι δρόμοι πατέρα και γιου;

Το πακέτο προσπάθησε να φέρει κοντά ένα πατέρα με τον γιο του, μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Ο αποστολέας, ήταν ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά στην ζωή του και θεωρεί τον εαυτό του άτυχο στην προσωπική του ζωή, αφού δεν κατάφερε να στεριώσει σε κανέναν από τους τρεις γάμους που έχει κάνει μέχρι σήμερα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Ο ίδιος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Μέσα από μια συγκυρία έχει καταφέρει να βρεθεί με όλα του τα παιδιά, εκτός από τον γιο του που βρίσκεται στην Αγγλία. Ο Μάρκ ήταν μόλις ενός έτους όταν τον είδε για τελευταία φορά. Έβαλε τον ανδρικό εγωισμό πάνω από το παιδί του κι απομακρύνθηκε. Έπειτα, έκλεισε κάθε δρόμος επιστροφής για εκείνον. Πλέον, ο αποστολέας αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και θεωρεί επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί με τον γιο του. 

Ο Μαρκ βρέθηκε στο στούντιο του Πάμε Πακέτο και εκεί πήρε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που τον βασάνιζαν. Ο πατέρας του απομακρύνθηκε μετά από ένα χειρουργείο που έκανε η μητέρα του για να μην κάνει άλλα παιδιά, κάτι στο οποίο την ώθησε η μητέρα της, γιαγιά του Μαρκ. Ωστόσο, εκείνος τον ψάχνει το παιδί του από το ’90 αλλά εκείνοι είχαν μετακομίσει και δεν μπόρεσε να βρει τα ίχνη τους. Ο Μαρκ σοκαρισμένος άκουσε την ιστορία καθώς δε γνώριζε τίποτα για τον πατέρα του παρά μόνο, όταν πρόσφατα έλαβε το Πακέτο του είπαν πως είναι καλός άνθρωπος.

Δείτε τη συγκίνηση τους όταν βρέθηκαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!

https://www.youtube.com/embed/ZwqtftfW8I0