Πάμε Πακέτο: Εννέα χρόνια αλλάζει ζωές

Η εκπομπή που έχει αλλάξει τις ζωές τόσων ανθρώπων όσο καμία άλλη, γιορτάζει αυτό τον μήνα τις εννέα σεζόν προβολής!

Το «Πάμε Πακέτο» έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 15 Φεβρουαρίου 2006 και κέρδισε αμέσως την αγάπη του κοινού. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν προβληθεί 275 εκπομπές, στις οποίες η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει ανοίξει μαζί μας πάνω από 600 πακέτα γεμάτα δυνατά συναισθήματα.

Περισσότερες από 22.000 συμμετοχές ανθρώπων που θέλουν να ρωτήσουν «γιατί», να ακούσουν «συγγνώμη», να πουν «ευχαριστώ», να ζήσουν τις πιο έντονες στιγμές μέσα από απροσδόκητες συναντήσεις, έχουν φτάσει όλα αυτά τα χρόνια στην εκπομπή από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η απήχηση της εκπομπής στο τηλεοπτικό κοινό είναι σταθερά υψηλή καθ’ όλη την πορεία της. Φέτος, στην ένατη σεζόν της, η εκπομπή είναι νικητής στη ζώνη της στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 30,3% από την έναρξη της σεζόν.

Η δυναμική της εκπομπής, όμως, δεν σταματά εδώ! Το «Πάμε Πακέτο» έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου, από την Ινδονησία τον Άγιο Δομίνικο και την Κόστα Ρίκα μέχρι τη Νότιο Αφρική την Αυστραλία και τον Καναδά για να παραδώσει πακέτα στους παραλήπτες τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η δημοσιογραφική ομάδα, η παραγωγή και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, αλλά και στελέχη του Alpha, γιόρτασαν αυτή την εξαιρετική πορεία των εννέα σεζόν, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε σχετικά: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η γιορτή. Δεν το πιστεύαμε όταν ξεκινούσαμε ότι θα φτάναμε να γιορτάζουμε αυτή την επέτειο. Είναι όλοι οι συνεργάτες αγαπημένοι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή, το «Πάμε Πακέτο» ίσως είναι η μακροβιότερη εκπομπή στην prime time. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει πολύ. Από αυτόν ξεκινούν όλα και για αυτόν γίνονται όλα. Από το σπίτι μπορεί και συμμετέχει σε αυτό που συμβαίνει στο πλατό και είναι πολύ σπουδαίο για εμάς να μας λένε οι άνθρωποι ότι γίνονται πιο ευαίσθητοι. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση… Θέλω να συνεχίσω αυτό το έργο και θα το κάνω με την ίδια αγάπη όπως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα».

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Πακέτο: Η αδερφή του πέθανε και η κόρη της δεν θέλησε να τον δει!

Πάμε Πακέτο: Μετά από πολλά χρόνια συνάντησε τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή!

Πάμε Πακέτο: Μετά από 47 χρόνια κατάφερε να βρει το βαφτιστήρι του!