Πάμε Μαδαγασκάρη;

Τι περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού του Σαββάτου;

21:00 SPIDERMAN – MEGA

Μετά τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν, ένας ακόμα χάρτινος σούπερ ήρωας βρίσκει το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη, ενθουσιάζοντας τα εκατομμύρια των θαυμαστών του. Ο θρυλικός άνθρωπος-αράχνη ξεπηδά από τις σελίδες των κόμικς, για να μας παρασύρει σε απίστευτες περιπέτειες, με φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης. Στην ταινία ο ντροπαλός και αδέξιος έφηβος Πίτερ Πάρκερ αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, όταν τον δαγκώνει μια γενετικά μεταλλαγμένη αράχνη. Αρχικά δεν ξέρει πώς να χειριστεί αυτό που του συμβαίνει, σιγά-σιγά όμως η αποστολή του θα αρχίσει να διαγράφεται ξεκάθαρα… «Μαζί με τη μεγάλη δύναμη έρχεται η μεγάλη ευθύνη» – με αυτή τη φράση ως έμβλημα, ο Σπάιντερμαν αφήνει να διαφανεί η μοναξιά του σούπερ ήρωα, πράγμα που τον ξεχωρίζει από άλλους «συναδέλφους» του και του δίνει μια πιό ανθρώπινη διάσταση. Τον Πίτερ πλαισιώνουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες της μυθολογίας του Σπάιντερμαν: η αγαπημένη του Μαίρη Τζέιν και ο άσπονδος φίλος του, Χάρι ‘Οσμπορν, ενώ ο πρώτος αντίπαλος που έχει να αντιμετωπίσει είναι ο παρανοϊκός Γκριν Γκόμπλιν! H ταινία έσκισε στα ταμεία περνώντας τα 800 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

21:00 ΧΑΠΙ END – ANT1

Χιούμορ, σάτιρα, πλάκα και ξεκαρδιστικό γέλιο, φτάνουν στις οθόνες μας με τις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και το πολιτικό σκηνικό, συνθέτουν, κυρίως, τα απολαυστικά κωμικά – σατιρικά σκετς της κάθε επιθεώρησης. Μείνετε στον ΑΝΤ1, έρχεται πολύ γέλιο με Μάρκο Σεφερλή!

21:00 ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ – STAR

Ο Άλεξ είναι ένα λιοντάρι που απολαμβάνει μια… πολυτελή ζωή ως βασική ατραξιόν στον ζωολογικό κήπο του Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη. Στενοί φίλοι του είναι ο Μάρτι η ζέβρα, η ιπποπόταμος Γκόρια και ο Μέλμαν, η καμηλοπάρδαλη. Παρόλο που η ζωή στον ζωολογικό κήπο είναι άνετη και χωρίς απρόοπτα, ο Άλεξ και η παρέα του συχνά αναρωτιούνται πώς άραγε να είναι στην πραγματικότητα ο «έξω κόσμος» και η άγρια φύση στην οποία είχαν μεγαλώσει οι πρόγονοί τους. Όταν τελικά μια παρέα ιδιόρρυθμων πιγκουίνων κατορθώνουν να αποδράσουν, ο Μάρτι τους ακολουθεί.

Ο Άλεξ, η Γκλόρια και ο Μέλμαν, ανήσυχοι για τη μοίρα του φίλου τους, αποφασίζουν να τον αναζητήσουν. Η απόδρασή τους από τον ζωολογικό κήπο και η αναζήτηση του Μάρτι καταλήγουν στη συνάντηση μαζί του όμως αυτό συμβαίνει πάνω σ’ ένα… πλοίο με προορισμό την αφρικανική ήπειρο! Σύντομα οι τέσσερις φίλοι βρίσκονται στις ακτές της Μαδαγασκάρης. Μόνοι, αβοήθητοι και… άσχετοι με τον τρόπο ζωής των προγόνων τους, που γνώριζαν πώς να κυνηγούν για τροφή και να επιβιώνουν στο καυτό κλίμα της αφρικανικής ηπείρου, ο Μάρτι και ο φίλοι του θα ζήσουν μια σειρά από απίστευτες περιπέτειες.

Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, τα νεύρα θα σπάσουν και το… πολιτισμικό σοκ που θα πάθουν θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τον μέχρι τότε «κακομαθημένο» τρόπο ζωής τους. Ειδικά όταν θα έρθουν σ’ επαφή με έναν στρατό πιθήκων υπό τις διαταγές του εξωφρενικού βασιλιά Τζούλιαν, θα συνειδητοποιήσουν πως οτιδήποτε έξω από τον ζωολογικό τους κήπο είναι… ζούγκλα!

23:00 ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ – ALPHA

Πιστεύοντας ότι είναι θύμα παρακολούθησης, η Σόφι Χάρτλεϊ ενδίδει όλο και πιο πολύ στο φόβο ότι η ζωή της κινδυνεύει, πείθοντας τον εαυτό της ότι η Μάρα, συνεργάτης του συζύγου της, έχει βαλθεί να της πάρει τον άντρα, τα παιδιά της και τέλος την ίδια τη ζωή της. Καθώς προσπαθεί να πείσει όλους για τις βάσιμες φοβίες της και ότι η ίδια δεν είναι παρανοϊκή, αποφασίζει να γίνει η ίδια «κυνηγός» προς αναζήτηση αποδείξεων. Όμως, αυτό που θα ανακαλύψει είναι πολύ χειρότερο από αυτό που φοβόταν…

Διαβάστε ακόμα:

Η πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη!