Πάμε Λουκέτο live: Η Γερμανού, η τσόντα και ο «Δονητής στην στέγη»

Επιτέλους είδαμε μια σωστή εκπομπή επαγγελματικού προσανατολισμού, που αναπόφευκτα θέρισε σε τηλεθέαση. Θέμα της, το πώς γυρίζεται μία τσόντα.

 Aρχικά νομίσαμε όλοι ήταν εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Αλλά σύντομα διαπιστώσαμε ότι ήταν η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Η Γερμανού ξανάρχεται», την οποία δεν την λες και τηλεμάρκετινγκ, αλλά έκανε μάρκετινγκ σε μία εταιρεία που ασχολείται με σειρήνες ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Το συμπέρασμα της εκπομπής ήταν ότι «η κρίση γεννάει ευκαιρίες στις τσόντες».

Η Ναταλία έκανε όλες τις ερωτήσεις που έπρεπε για να ενημερώσει το κοινό . Αν και οι μισθοί κι εκεί έχουν πέσει , όπως τόνισαν οι καλεσμένοι, αλλά η ανόρθωσή τους δεν θα αργήσει να έρθει.

Η παρουσιάστρια είπε σε μια στιγμή ότι της αρέσει μια καλεσμένη, που δήλωσε bisexual. Νομίσαμε προς στιγμήν ότι εκτραχύνθηκε πολύ η εκπομπή. Όμως διευκρίνησε αμέσως ότι της αρέσει ο τρόπος «που τα λέει στα ίσα» και ξαναφέραμε τα παιδιά στο δωμάτιο για τη συνέχεια της επιμόρφωσης.

Ο Γκουσγκούνης και η Αλεξανδράτου δεν πήγαν στο στούντιο διότι θεώρησαν ότι υποβαθμίζονται με την ποιότητα της εκπομπής.

Η τάση πλέον στα πορνό πλέον είναι η πολιτική τσόντα και τα πορνό που γυρίζει τώρα ο ο κύριος με τις σειρήνες λέγονται » Μνημόνιο στα τέσσερα» και «Mnimonio- Maniac», του Λαρς Φον Τρία.

Στο τέλος η Γερμανού δεν έδειξε » Μπεστ οφ», αλλά » Μπες οφ».

Αυτή είναι η Ελλάδα, σχολίαζαν οι συντηρητικοί και οι πουριτανοί. Απαγορεύουν ντοκιμαντέρ για το «Φαρμακονήσι» και παίζεται ντοκιμαντέρ για το «Γ@μησονήσι» .

Στο διάλειμμα διαφημίζονταν οι έξυπνες πίπες καπνίσματος.

Η εκπομπή μεταδόθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και κανονικά από αυτά που βλέπαμε θα έπρεπε λέγεται » Του Αγίου Βάλτο Ντίνο».

Οι καλεσμένοι στο τέλος πρόσφεραν ένα φάκελο στην παρουσιάστρια που είχε μέσα δωράκια , εκ των οποίων ένα ήταν ερωτικό βοήθημα που είχε πρωταγωνιστήσει στο φιλμ «Ο δονητής στην στέγη».

Αφού το ανίχνευσε και ψηλάφισε και βεβαιώθηκε τι ήταν, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για το δωράκι, αλλά δεν το δέχτηκε: » Αχρείαστο» να είναι διευκρίνησε.

Όπως αχρείαστη εντελώς ήταν και η εκπομπή. Εμετός.

Λάκης Μπέλλος