«Πάγωσε» το τηλε-συνοικέσιο του Χρ. Φερεντίνου με την ΕΡΤ !

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν ένας από τους υποψήφιους παρουσιαστές για μία εκπομπή - οδοιπορικό!

Τελικά αυτό τον χειμώνα ο Χρήστος Φερεντίνος δεν πρόκειται να γίνει μόνιμος κάτοικος Αγίας Παρασκευής. Και αυτό γιατί; Γιατί η φημολογούμενη συνεργασία του με τους ΕΡΤικούς δεν προχώρησε παρακάτω.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν ένας από τους υποψήφιους παρουσιαστές για μία εκπομπή – οδοιπορικό που τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης έχουν αυτή την εποχή στα σκαριά. Πρόκειται για μία εκπομπή – οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, η οποία ,όμως, δεν θα έχει ταξιδιωτικό χαρακτήρα.

Ο στόχος της εκπομπής ήταν πιο… ντοκιμαντερίστικος. Βλέπετε, μιλάμε για μία εκπομπή που θα αν βγει στον αέρα, θα μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να μας γνωρίσει όλους τους αγρότες της περιφέρειας και τον τρόπο εργασίας και ζωής τους.

Και παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος φάνταζε – και ήταν τολμώ να πω – ως ένα από τα πιο ιδανικά πρόσωπα για να αναλάβουν την παρουσίαση του συγκεκριμένου φόρμα, εντέλει έμεινε έξω από την κούρσα της διεκδίκησης του, γιατί απ ΄ότι μου είπαν χαρακτηριστικά, δεν διέθετε τα απαραίτητα… κονέ για να κερδίσει και να κόψει πρώτος το νήμα. Αθάνατη ΕΡΤ !

Κρίμα…

Νάνσυ Νικολαΐδου