Ουγγαρέζος – Ουίλιαμς: Διακοπές με Λιάγκα και Σκορδά στην Τήνο

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε λεπτομέρειες!

 Διακοπές διαρκείας στην Τήνο έκαναν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά και φίλοι τους επισκέφτηκαν συχνά. Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος επισκέφτηκε το ζευγάρι μέσα στον Ιούλιο και έκανε “κόντρες” με την Φαίη στο instagram.

Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο Δημήτρης Ουαγγρέζος βρέθηκε για ακόμα μία φορά το φετινό καλοκαίρι στην Τήνο, μονάχα που δεν ήταν μόνος του. Μαζί του η δημοσιογράφος και σύντροφος του Ιλένια Ουίλιαμς.

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Αυγούστου, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!, έχοντας ήδη περάσει ένα διήμερο στη Μύκονο, φιλοξενούμενοι στο σπίτι της Χριστίνας Πολίτη στη Φτελιά, η οποία τους το είχε παραχωρήσει.

«Ο Δημήτρης προσκύνησε στην Παναγία, όπως κάνει κάθε χρόνο. Έχει βαφτιστεί σε αυτή την εκκλησία και είναι τάμα των γονιών του» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό.

«Ο Γιώργος και η Φαίη γνώρισαν πρώτη φορά την Ιλένια από κοντά και ενθουσιάστηκαν. Τους ξενάγησαν σε γραφικά μέρη του νησιού και το βράδυ του Σαββάτου δείπνησαν όλοι μαζί σε ταβέρνα στο χωριό Σμαρδάκιτο» συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς αναχώρησαν από την Τήνο το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου όπου συναντήθηκαν με αγαπημένους τους φίλους, ενώ την επομένη σχεδίαζαν να επιστρέψουν Αθήνα.