Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «έτρεμε» τον Βαγγέλη Περρή…

«Είχα φτάσει στο σημείο να πηγαίνω Κυριακές ξημέρωμα στο Σύνταγμα να...»

Μπορεί φέτος να συνεργάζονται στενά με τον Βαγγέλη Περρή, μιας έχει αναλάβει την αρχισυνταξία του «Spata Live», ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο παρελθόν τον είχε απέναντι του αυστηρό κριτή. Αυτά εξομολογογείται ο παρουσιαστής σε συνέντευξη του στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Μπέζα.

Η σχέση σου με τον Βαγγέλη Περρή πώς είναι;

Πριν από δύο χρόνια ο Βαγγέλης είχε γράψει για την απόφαση μου να παραμείνω στο MEGA διόλου κολακευτικά σχόλια. Απάντησα τότε από τον αέρα του πρωινού με τον Κωστόπουλο κι εκείνος συνέχισε να κατακεραυνώνει από τη στήλη του. Είχα φτάσει στο σημείο να πηγαίνω Κυριακές ξημέρωμα στο Σύνταγμα να πάρω το φύλλο του «Πρώτου Θέματος» για να δω τι μου «σέρνει» κι αν η Κυριακή μου θα περάσει ήρεμα. Είναι αυτό που σου είπα ότι κι εγώ στην πορεία έσφαλα, έπαθα κι έμαθα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ήταν αρχές καλοκαιριού, του έστειλα το μήνυμα: «Άκουσε και τη δική μου άποψη για όσα έγιναν και μετά μπορείς να πιστέψεις ό,τι θέλεις.» Μου απάντησε να πάω να τον βρω στα γραφεία της εφημερίδας. Ζήτησα συγγνώμη που με συνεπήρε η αυθάδεια του άπειρου και απαντούσα στον Βαγγέλη Περρή απ' τον «αέρα». Έφυγα με ένα σκίτσο που μου σκάρωνε όσο μιλούσαμε. Από τότε οι σχέσεις μας είναι οι καλύτερες και χάρηκα πολύ που ήθελε να αναλάβει την επιμέλεια του «Spata Live».

Ποια συμβουλή σου έχει δώσει;
Να μη φαίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής η όποια άσχημη ψυχολογική μου κατάσταση και ότι στον «αέρα» οφείλω να είμαι επαγγελματίας. Αυτό που με εκνευρίζει στον Βαγγέλη είναι ότι τους «τρολάρει» όλους και τους «δουλεύει» μέχρι τελικής πτώσης.