Όσα είπαν στο «Όλα Παίζουν» για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αλέκα Καμηλά: «Πραγματικά είμαι συγκλονισμένη από αυτό το γεγονός»

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της εκπομπής τους αφιέρωσαν οι παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν» για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με λίγες φωτογραφίες του και το τραγούδι «Μάνα ηρέμησα».

Ο Γιώργος Λιανός πήρε αρχικά το λόγο εκφράζοντας την αμηχανία του για το πως σε μία ψυχαγωγική εκπομπή μπορούν να εντάξουν ένα τόσο συγκλονιστικό γεγονός:

«Κοιτάξτε, δε θα μπορούσαμε να μείνουμε και εμείς ατάραχοι. Εγώ πολλές φορές έχω τη διάθεση απολογίας προς τον κόσμο κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τραγικό. Όπως το συγκεκριμένο γεγονός του Βαγγέλη που χάθηκε τόσο άδικα. Από ότι μαθαίνουμε αποδίδεται σε αυτοκτονία. Στεναχωριέμαι και εγώ και έχω μια διάθεση απολογίας προς το κοινό, αλλά εμείς εδώ είμαστε για να κάνουμε μια διαφορετική δουλειά, δεν στηριζόμαστε τόσο στην ενημέρωση που μπορεί να μας θλίβει. Ποντάρουμε πάρα πολύ στην ψυχαγωγία τη δικιά σας. Παρ' όλ' αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό και θα ήθελα να πω ότι πολλές φορές εκλαμβάνουμε την ευαισθησία ως αδυναμία και αυτό πρέπει να πάει στην ελληνική οικογένεια. Δηλαδή να προστατεύουμε τα παιδιά μας και να τους λέμε ότι το διαφορετικό δεν είναι κακό, δεν θα πρέπει να το προσβάλουμε δε θα πρέπει να το απομονώνουμε»

«Εγώ αυτό που θέλω να πω από την πλευρά μου είναι ότι το γεγονός αυτό είναι σοκαριστικό, είναι θλιβερό. Οπωσδήποτε μας έχει επηρεάσει όλους, αλλά τουλάχιστον ας είναι μία αφορμή να σκεφτούμε λίγο διαφορετικά και να είμαστε σε εγρήγορση και παιδιά και γονείς ώστε να μη ξαναχρειαστεί να συζητήσουμε ή να ξαναχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις.» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλέκα Καμηλά συνέχισε:

«Κι εγώ επειδή έγω γιο στην προεφηβική ηλικία, πραγματικά είμαι συγκλονισμένη από αυτό το γεγονός. Εγώ λυπάμαι πάρα πολύ για το φόβο που ένιωθε αυτό το παιδί, για την κατάληξη και λυπάμαι που δεν μπόρεσε να δει όλη αυτή την υποστήριξη και την αγάπη που τελικά θα μπορούσαμε να προσφέρουμε κάποιοι άνθρωποι.»

«Κι επειδή είμαστε και εμείς γονείς και μπορεί να αισθανόμαστε τον πόνο που αισθάνονται οι γονείς,  να στείλουμε τα συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και το μόνο που έχουμε να πω κι εγώ σαν μάνα είναι ότι η αγάπη είναι αυτή που χρειάζεται να δίνουμε στα παιδιά μας. Αγάπη και στήριξη στα παιδιά ό,τι και αν επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.» είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.