Ώρα για καλλιτεχνικό πατινάζ

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

12:45 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΤ1

Με απευθείας και ετεροχρονισμένες (live delay) μεταδόσεις από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η ΕΤ1 καλύπτει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2013.

Την περιγραφή των αγώνων κάνει ο Αλέξης Κωστάλας.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στο Dom Sportova, παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων με χωρητικότητα 5000 θεατών. Η «αφρόκρεμα» των αθλητών της Ευρώπης έχει συγκεντρωθεί στο Ζάγκρεμπ διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο των νικητών στις τέσσερις κατηγορίες του Καλλιτεχνικού Πατινάζ (Ατομικό Ανδρών, Γυναικών, Ζευγάρια και Χορός στον πάγο).
Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Αλιόνα Σαβτσένκο – Ρόμπιν Σολκόβι (Γερμανία) και Τατιάνα Βολοσοζάρ – Μάξιμ Τράνκοφ (Ρωσία), από τις πιο δυνατές παρουσίες στα ζευγάρια παγκοσμίως. Οι Βολοσοζάρ –Τράνκοφ, πρωταθλητές Ευρώπης 2012, κέρδισαν και το Εθνικό Πρωτάθλημα Ρωσίας τον περασμένο Δεκέμβριο.
Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι Καρολίνα Κόσνερ (Ιταλία, πρωταθλήτρια Ευρώπης 2012), Κίιρα Κόρπι (Φιλανδία) και Γελιζαβέτα Τουκταμούσεβα, νικήτρια στο πρόσφατο εθνικό πρωτάθλημα Ρωσίας που συμμετέχει για πρώτη φορά σε Πανευρωπαϊκό. Η Ελλάδα συμμετέχει με την Ισαβέλα Σούστερ Βελισσαρίου.
Στο Χορό στον πάγο, μετάλλια διεκδικούν οι Ναταλί Πεσαλά – Φαμπιάν Μπουρζά (Γαλλία, πρωταθλητές Ευρώπης 2012), Άννα Καπελίνι – Λούκα Λανότε (Ιταλία) και οι Ρώσοι Έλενα Ιλινιτς – Νικίτα Κατσαλάποφ και Γεκατερίνα Μπαμπρόβα – Ντμίτρι Σαλαβιόφ. Στο Ατομικό Ανδρών, ο αγώνας αναμένεται σκληρός ανάμεσα στους Μίχαλ Μπρεζίνα (Τσεχία), Φλοράν Αμοντιό – Μπράιαν Ζουμπέρ (Γαλλία) και τον Γεβγένι Πλούσενκο (δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης 2012), ο οποίος κέρδισε πρόσφατα για δέκατη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ρωσίας – ο μόνος αθλητής που έχει δώσει 4Τ-3Τ-3L στο Cap of Russia 2002. Καινούργια, ενδιαφέρουσα παρουσία στο ατομικό ανδρών, είναι ο Ρώσος Μάξιμ Κοβτουν, Ρωσία, που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Γκραν Πρι Εφήβων.

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42: Ο Τουράν αισθάνεται πως όλοι τον έχουν εγκαταλείψει και σιγά-σιγά βυθίζεται στον εαυτό του υπό το βάρος των τύψεων. Η Μινέ μπερδεύεται ολοένα και περισσότερο και δεν ξέρει ποιο δρόμο να διαλέξει, αισθάνεται πως τόσο ο Σινάν όσο και ο Τιμούρ την πιέζουν αφόρητα.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 183: Τα παιδιά βοηθάνε τη Μαντώ στις ετοιμασίες της φάρμας για το γύρισμα, ενώ η Σάννυ δεν χάνει ευκαιρία να αρπαχτεί με τον Ρώσο. Ο 'Αρης και η Χρύσα καλοπιάνουν τον Σάκη, τάζοντάς του μια θέση στη D-Port, με τον όρο να πάνε στο αποθηκάκι και να τον δουν επί τω έργω, για να σιγουρευτούν πως αξίζει… Η Αλεξάνδρα και ο Κίμωνας εξομολογούνται για άλλη μια φορά τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο. Η Χρύσα προσπαθεί να εντοπίσει τον κωδικό της πιστωτικής του Σταύρου, προκειμένου να τον βάλει στη φυλακή. Ο Σωτήρης επιβεβαιωνει στο Δημήτρη ότι έθαψε τη Λένα, ενώ αντίθετα του λέει πως ούτε με την Βάσω Παπαναστασίου κατάφερε να βγάλει άκρη, καθώς δεν μπορεί να την εντοπίσει. Η 'Αννα δείχνει στον συγκινημένο Μπίλλυ φωτογραφίες του γιου της ανηψιάς του, φωτογραφίες του Σταύρου Χαλκιά. Μετά από καιρό, η Ζωή και η Βίκυ κάνουν ένα δειλό βήμα προς τη συμφιλίωση.

19:45 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΤ1

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95-96: Η Χουρρέμ χάνει όλη την ομορφιά της. Ο Σουλεϊμάν επιστρέφει από την εκστρατεία και τότε έρχονται πάλι τα πάνω κάτω στο χαρέμι. Τίποτα δεν ηρεμεί. Η εξέγερση δημιουργεί στη Χουρρέμ μια βαθιά πληγή, ενώ είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις γι' αυτά που έζησε. Παρουσιάζεται στη Βαλιντέ και της λέει πως έχει πει τα πάντα στον Σουλεϊμάν. Η Βαλιντέ όμως είναι σίγουρη πως ο γιος της δεν θα πιστέψει τις κατηγορίες. Η επιστροφή του Σουλεϊμάν στην πατρίδα, αυξάνει περισσότερο τις εντάσεις. Η Βαλιντέ ανησυχεί για την αντίδραση του Σουλεϊμάν. Ενώ η Χουρρέμ, δεν θέλει να βλέπει πια τρομακτικούς εφιάλτες. Αρχίζει τις προετοιμασίες προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της. Ποιο είναι το κρυφό της σχέδιο; Η Μαχιντεβράν ενοχλείται από την αύξηση της δύναμης της Χουρρέμ στο χαρέμι και τα βάζει μαζί της για ακόμα μια φορά. Ο Ιμπραήμ είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα στη Χουρρέμ και τη Βαλιντέ. Θα είναι αρκετές όμως οι προσπάθειες που θα κάνει; Ο Ηγεμόνας Μουσταφά είναι στεναχωρημένος λόγω του χαμού της Ελίφ. Η Μαχιντεβράν που θέλει να του φτιάξει τη διάθεση, διοργανώνει ένα γλέντι προς τιμήν του. Ο Μουσταφά, ενθουσιάζεται με μια παλλακίδα… έκπληξη, που βλέπει μπροστά του.

21:00 NCIS – STAR
8ος Κύκλος
 
Επεισόδιο 10: Η ομάδα καλείται να βρει μία υπαξιωματικό του Ναυτικού, η οποία λίγο πριν καταθέσει σε μια δίκη για δολοφονία, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Γκιμπς ζητάει τη βοήθεια της εισαγγελέως Γουόλς για να εντοπίσει το συντομότερο δυνατό, τη χαμένη μάρτυρα…

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Νταλάρας μας οδηγεί στη ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη