Οντισιόν για την… παρέα της Σπυροπούλου

Αυλαία για το «Μες στην καλή χαρά» στον ALPHA, αφού μετά από 6 σεζόν στον αέρα, η ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου έριξε οριστικά τίτλους τέλους.

Την επόμενη σεζόν το κανάλι της Κάντζας σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία ψυχαγωγική εκπομπή με άλλον τίτλο, αλλά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «τιμόνι» της.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνουν και δοκιμαστικά για να βρεθούν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια, αφού όπως φαίνεται η εκπομπή δεν θα είναι με μία «δροσερή παρέα», όπως έλεγαν παλαιότερα, αλλά με πρόσωπα που θα είναι στην παρέα της Σπυροπούλου.

Στο κανάλι της Κάντζας έχουν αποφασίσει να είναι η κεντρική παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής τους και έτσι τις επόμενες ημέρες πρέπει να αποφασιστεί ποιοι θα είναι αυτοί που θα την πλαισιώσουν. Ανάμεσα μάλιστα στα πρόσωπα που πρόκειται να κάνουν δοκιμαστικό διεκδικώντας μία από τις θέσεις του καναπέ είναι γνωστά πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος.

Το ποιοι τελικά θα… κερδίσουν τις θέσεις θα φανεί στα δοκιμαστικά και θα τους δούμε από τον ερχόμενο Οκτώβριο στην καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Η τηλεθέαση του τελευταίου «Μες στην καλή χαρά»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε στο φινάλε της εκπομπής για την Ναταλία Γερμανού;

Τα σχόλια του Βερύκιου για την εμφάνιση της Γερμανού – Έξαλλη η Σπυροπούλου

Μαραθώνιος αποχαιρετισμός από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε «ευχαριστώ» και έβαλε τα κλάματα!

Μες στην καλή χαρά: Ξέστησαν στον αέρα της εκπομπής το σκηνικό!

Τι είπε η Σπυροπούλου για τη σχέση της με την Γερμανού;

Κατερίνα Καραβάτου: Η σπόντα για τον χρόνο, το «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Κοντομηνά και το μήνυμα στους τηλεθεατές