ONline: Πολύ καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την εκπομπή της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου;

Η πρόταση συμβιβασμού της κυβέρνησης για συμφωνία, η αντίδραση των δανειστών, η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και το αλαλούμ του Υπουργείου Οικονομικών για τα νέα μέτρα έπεσαν στο τραπέζι του «ONline» το βράδυ της Τετάρτης, με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να συντονίζουν την κουβέντα. Απέναντι, στον Alpha, η Έλλη Στάη και οι καλεσμένοι της είχαν παρόμοια συζήτηση για το αν θα πληρώσουμε την επόμενη δόση στο ΔΝΤ και τι ζητούν οι εταίροι για ΦΠΑ, μισθούς και συντάξεις. Οι τηλεθεατές ψήφισαν…

Σύμφωνα με τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης, νικητής παραμένει σταθερά και αυτή την εβδομάδα το «ONline», που συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο το 16,4% των τηλεθεατών. Η εκπομπή κάθε νύχτα Τετάρτης παραμένει πρώτη επιλογή στην ενημέρωση. Την ίδια ώρα, στην 'Ίντριγκα» το ποσοστό του κοινού στο σύνολο δεν ξεπέρασε το 11,1%.

Αξιόλογη είναι η επίδοση της εκπομπής του Mega και στο δυναμικό κοινό. Με τις νεαρές ηλικίες να μην προτιμούν συνήθως τα talk show ενημέρωσης, η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον της κουβέντας και ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές. Το «ONline» παρέμεινε σε διψήφιες επιδόσεις 11,3% και στις ηλικίες 15-44. Δε συνέβη το ίδιο και για την εκπομπή της Έλλης Στάη που κινήθηκε αρκετά χαμηλότερα, στο 7,4%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης