Όλος ο πλανήτης περιμένει την κούρσα του ΜΠΟΛΤ! 23:50 στη ΝΕΤ ο τελικός των 100 μέτρων!

Η κούρσα της μιάς ανάσας με τον κορυφαίο σπρίντερ των τελευταίων ετών, που ψάχνει να δημιουργήσει ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τελικό των 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είναι, μαζί με τον Φελπς, τα μεγαλύτερα αστέρια αυτής της διοργάνωσης και οι φίλοι του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο, θα έιναι συντονισμένοι την ώρα της μεγάλης κούρσας!

Ο τελικός της μιάς ανάσας, θα είναι ο συγκλονιστικότερος όλων των εποχών, σύμφωνα με όλους τους ειδικούς, μιας και συμμετέχουν τουλάχιστον 3 κορυφαίοι αθλητές που μπορούν να διαλύσουν το χρονόμετρο, με πρώτο και καλύτερο, φυσικά, τον θηριώδη Τζαμαϊκανό!

Η τηλεθέαση αύριο της ΝΕΤ από τις 23:00 και μετά θα είναι στα ύψη, όπως και στα κανάλια όλου του κόσμου, που θα μεταδίδουν τη συγκεκριμένη κούρσα. Ο αγώνας με τους περισσότερους και πλουσιότερους χορηγούς, το ακριβότερο διαφημιστικό διάλειμμα, θα είναι λίγα λεπτά πριν τον τελικό των 100 μέτρων. Ο Γιουσέιν Μπολτ τι έχει να πει για αυτό; Λίγη υπομονή και θα μάθουμε…

Οι 8 του τελικού στα 100 μέτρα των ανδρών:

Τζάστιν Γκάτλιν (ΗΠΑ) 9.82
Γιόχαν Μπλέικ (Τζαμάικα) 9.85
Γιουσέιν Μπολτ (Τζαμάικα) 9.87
Τάισον Γκέι (ΗΠΑ) 9.90
Τσουράντι Μαρτίνα (Ολλανδία) 9.91
Ασάφα Πάουελ (Τζαμάικα) 9.94
Ράιαν Μπέιλι (ΗΠΑ) 9.96
Ρίτσαρντ Τόμπσον (Τρίνινταντ & Τομπάγκο) 10.02

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δείτε εδω όλες τις ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες!