Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση χρημάτων και υλικών…

…από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τις δράσεις του συλλόγου “Το χαμόγελο του Παιδιού”.

Η γιορτή, που διοργάνωσε η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και υλικών για τις δράσεις του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρήκε πολλούς – πολλούς συμπαραστάτες και είχε μεγάλη επιτυχία.

Η γιορτή αγάπης για να χαμογελάσουν τα πρόσωπα περισσότερων παιδιών, ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Μέσα από την εκπομπή, οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του συλλόγου και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δυναμικά, ενισχύοντας έμπρακτα την προσπάθεια.

Με την αγάπη και τη στήριξη των τηλεθεατών της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», συγκεντρώθηκε το ποσό των 109.356€ από τις τηλεφωνικές κλήσεις και πολλά υλικά σε είδος, σημειώνοντας ενδεικτικά: 10.000 κατεψυγμένα προϊόντα, 1.000 τεμάχια χυμούς, 100 κιλά νωπά κοτόπουλα, 10 κλιματιστικά, ιατρικά προϊόντα, σόμπες, παπλώματα, τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, οικοσυσκευές ενώ σημαντική ήταν και η πρόθεση μίας κυρίας να παραχωρήσει το διαμέρισμά της στον Οργανισμό.

Ευχαριστούμε πολύ τους τηλεθεατές για τη συγκινητική συμμετοχή τους και τους ξεχωριστούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, που με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην επιτυχία του ανθρώπινου στόχου.