Όλη η αλήθεια για το ναυάγιο της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ

Γιατί δε θα δούμε τον παρουσιαστή στο κανάλι του Ν.Φαλήρου;

Από τη στιγμή της αποχώρησης του Νίκου Μουτσινά από τον Alpha, οι φήμες τον ήθελαν να κατηφορίζει στο κανάλι του Ν.Φαλήρου και να αναλαμβάνει θέση παρουσιαστή στον «Αδύναμο Κρίκο».

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ήταν κάτι που ενδιέφερε πολύ τόσο τον Μουτσινά , όσο και τον ΣΚΑΪ , που επιθυμούσε να το εντάξει στο πρόγραμμα του

‘Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς, έκανε πολλά ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού, με σκοπό να βγει ο «Κρίκος» στον τηλεοπτικό αέρα αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, οι δυο πλευρές δε τα βρήκαν με αποτέλεσμα η συνεργασία να ναυαγήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο λόγος είναι οικονομικός και δε μιλάμε για παράλογες απαιτήσεις του ταλαντούχου παρουσιαστή.

Απλώς το κανάλι, δε μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και να διαθέσει ένα ικανοποιητικό budget, ώστε να βγει ο «Αδύναμος Κρίκος» αέρα αξιοπρεπώς.

Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Τρίχες του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει κάνει ήδη συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και τους υπεύθυνους του καναλιού, ώστε να συνεργαστούν και σε κάτι άλλο εκτός από τις «Τρίχες», που θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Παυλίνα Ντάσιου