Όλη η αλήθεια για το Χρήστο Φερεντίνο

Διαβάστε τι πραγματικά συμβαίνει και ποιες είναι οι επιλογές του για τη νέα σεζόν

Ποια είναι όμως, η αλήθεια; Πράγματι το κανάλι της Μεσογείων έκανε πρόταση στο Φερεντίνο να τον πάρει… μεταγραφή από το Μαρούσι;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες η πρόταση έγινε στον παρουσιαστή. Όχι όμως από το κανάλι της Μεσογείων αλλά από πρόσωπο που εμπλέκεται με τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού στη χώρα μας και βρίσκεται σε συνεννοήσεις και με το MEGA.

Βέβαια, η πρόταση αυτή δεν ήταν σε επίσημη συζήτηση αλλά στο πλαίσιο μίας φιλικής κουβέντας καθώς το πρόσωπο αυτό γνωρίζει πολύ καλά τις φιλικές σχέσεις που έχει ο Φερεντίνος με τον ΑΝΤ1. Και οι σχέσεις αυτές επιβεβαιώθηκαν και από τον ίδιο τον παρουσιαστή που διευκρίνισε πως βρίσκεται σε συνεννοήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου έχοντας μάλιστα δώσει προτεραιότητα σε αυτές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάνει μόνο μία πρόταση αλλά αρκετές στο Χρήστο Φερεντίνο και αφορούν διαφορετικά μεταξύ τους concepts που περιλαμβάνουν από την καινούργια πρωινή εκπομπή που ετοιμάζουν μέχρι και shows.

Στις προτάσεις αυτές βέβαια υπάρχει κι ένα τηλεπαιχνίδι αλλά που δεν έχει καμία σχέση με τα έως τώρα παιχνίδια καθώς είναι πολύ μοντέρνο και μοιάζει περισσότερο με show. Άλλωστε και το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και ο ίδιος ο Φερεντίνος επιθυμούν να μην παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι αφού στην έως τώρα επαγγελματική του πορεία έχει κάνει πολλά και θεωρούν ότι πλέον πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Βέβαια, το τηλεπαιχνίδι-show που σας αναφέραμε πριν είναι αρκετά δελεαστική πρόταση αλλά πρώτα πρέπει να αποφασίσει το κανάλι του Αμαρουσίου αν θα το πραγματοποιήσει. Έτσι, το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν επαφές μεταξύ στελεχών του ΑΝΤ1 και του Χρήστου Φερεντίνου.

Και οι δύο επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας και όπως φαίνεται αυτή θα πραγματοποιηθεί είτε στην πρωινή εκπομπή είτε σε κάποιο show. Άλλωστε και στο MEGA φαίνεται ότι έχουν κλείσει τους παρουσιαστές τους σε όσα ετοιμάζουν για το πρώτο τουλάχιστον μέρος της επόμενης σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς