Όλα έτοιμα για τη νέα ελληνική σειρά του MEGA

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες...

Πρόκειται για μια άκρως φιλόδοξη παραγωγή, η οποία θα έρθει στους δέκτες μας μέσα από το Μεγάλο Κανάλι και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι υπεύθυνοι του Mega, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής, αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα μια σειρά που θα περιγράφει τις περιπέτειες που βιώνουν απλοί καθημερινοί άνθρωποι εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας! Η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται στο ισπανικό φορμά «Con el culo al aire», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία, όπου έχει συμπληρώσει ήδη δύο χρόνια προβολής. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, όμως, η ελληνική εκδοχή του θα είναι πολύ διαφορετική και προσαρμοσμένη απόλυτα στα δικά μας δεδομένα.

Η σειρά μάς μεταφέρει σε ένα κάμπινγκ, όπου δίνουν ραντεβού ο έρωτας, η τρέλα, τα όνειρα. Εκεί μετακομίζουν διαφορετικοί άνθρωποι, οι οποίοι, όμως, έχουν έναν κοινό παρονομαστή στη ζωή τους: Την κρίση. Εχουν χάσει τις περιουσίες τους και τις δουλειές τους, και αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή! Θα δούμε να… γειτονεύουν μαμάδες με γυναίκες καριέρας, εργένηδες με οικογενειάρχες, πρώην επιτυχημένοι επιχειρηματίες με ιδιοκτήτες καντίνας που ετοιμάζουν «βρόμικο», γιατρίνες με οδηγούς ταξί και άλλες κωμικοτραγικές περιπτώσεις!

Ο κεντρικός ρόλος της σειράς θα είναι ο ήρωας που διατηρεί την «καντίνα με βρόμικο», τον οποίο θα υποδυθεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ ο Κώστας Βουτσάς θα κρατήσει τον ρόλο του… απόμαχου οδηγού ταξί και απεγνωσμένου συνταξιούχου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνος, το Mega μετά τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», με αυτήν τη συγκεκριμένη τηλεοπτική επιλογή, επιχειρεί να δημιουργήσει και πάλι μια σειρά την οποία θα χαρακτηρίζει το black humour και μία dirty διάθεση, αφού οι ήρωες δεν θα θυμίζουν τους καλοκάγαθους γείτονες της επιτυχημένης «Πολυκατοικίας». Αυτοί θα είναι κυνικοί, σκληροί και ώρες ώρες μέχρι και… αδίστακτοι.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος και τη διασκευή του σεναρίου το δίδυμο Σπηλιώπουλου-Χασάπογλου. Στους βασικούς ρόλους συναντάμε τους: Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Κώστα Βουτσά, Ρένο Χαραλαμπίδη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Εριέττα Μουτούση, Μάριο Αθανασίου, Φωτεινή Τσακίρη, Νικολέττα Καρρά και Ιζαμπέλα Κογιεβίνα. Αρχικά, το «Με τα παντελόνια κάτω», έχει πάρει έγκριση για 13 επεισόδια, τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις οθόνες μας από τον Φεβρουάριο, ενώ τα επόμενα 13 επεισόδια θα τα παρακολουθήσουμε του χρόνου, δηλαδή, από τον Νοέμβρη του 2013 και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλες οι λεπτομέρειες της νέας τουρκικής σειράς του Αντ1

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 – Πότε αρχίζει;

NEA τουρκική σειρά – Ποιά κανάλια δίνουν μάχη για να την αποκτήσουν;

Όταν ο Σουλεϊμάν και η Σιλά ήταν παντρεμένοι!