Οικονομικός έλεγχος για τη Ράνια Θρασκιά και τους συνεργάτες της!

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ράνια Θρασκιά και αμέσως μετά θα πάρει το δρόμο… για τον αέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η επιτροπή κοστολογίου της ΕΡΤ πραγματοποιεί έλεγχο στην εκπομπή «Αλλάζω», όπως συνηθίζεται και επιβάλλεται να γίνεται πριν από κάθε έγκριση εκπομπής από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το κόστος της εκπομπής που έχει καταθέσει η εταιρεία παραγωγής (και συμπεριλαμβάνει τόσο τις αμοιβές της Ράνιας Θρασκιά και των συνεργατών της on air, όσο και τα τεχνικά μέσα που χρειάζονται για την παραγωγή μίας τρίωρης ζωντανής εκπομπής), είναι λογικό σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής κι όπως μαθαίνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οπότε αμέσως μετά θα πρέπει να περάσει από το ΔΣ για την τελική έγκριση.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, γύρω στις 20 Μαρτίου, η ΕΤ1 θα αποκτήσει το δικό της πρωινό ψυχαγωγικό-ενημερωτικό μαγκαζίνο με τη Ράνια Θρασκιά να δίνει καθημερινά τη μάχη της τηλεθέασης. Έτσι, απέναντι από τις πρώην «συγκατοίκους» της στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ράνια Θρασκιά θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τους τηλεθεατές κάτω από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Μαζί της, όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, θα είναι ο γνωστός σεφ και κριτής του «Master Chef» Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιώργης Λαμπαθάκης. Αναμένουμε λοιπόν στα μέσα Μαρτίου να δούμε τη Ράνια Θρασκιά στην εκπομπή της στην ΕΤ1, αφού έστω και λίγο πριν το τέλος της σεζόν, η ΕΡΤ αποφασίζει να βγάζει καινούργιες εκπομπές.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε η Ράνια Θρασκιά στο Πρωινό mou: «Το βρίσκω φθηνό, κατώτερο των περιστάσεων»!