Οικονομάκου: «Η Ξένια δικαιώνεται! Στα τελευταία πέντε λεπτά γίνεται η ανατροπή!»

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για το τέλος στη "Ζωή της Άλλης"!

«Την κατάληξη δεν την περιμένει κανείς!», δήλωσε η ηθοποιός σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou», προκαλώντας βροχή ερωτήσεων από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφού είδαμε συγκλονιστικές σκηνές από το αποψινό επεισόδιο, η Αθηνά Οικονομάκου, σε τηλεφωνική σύνδεση, έκανε τις αποκαλύψεις!

«Θα δικαιωθεί η Ξένια! Στα τελευταία πέντε λεπτά γίνεται η ανατροπή και είναι μη αναμενόμενη!», είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς. Στις ερωτήσεις των παρουσιαστών για το τρέιλερ που είδαμε το καλοκαίρι, με την Ελπίδα να φοράει την περούκα της Ξένιας, δίπλα στην πισίνα, η ηθοποιός απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για να μη χαλάσει την έκπληξη. Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι θα δούμε κάτι σημαντικό να γίνεται στο συγκεκριμένο χώρο.

Από αυτά που άφησε να εννοηθούν η Αθηνά Οικονομάκου για το τρέιλερ, την περούκα και την πισίνα, ενισχύονται οι …υποψίες του zappIT, ότι σε αυτό το σημείο κρύβεται η μεγάλη ανατροπή που υπόσχεται το MEGA. Τις υποψίες αυτές ενίσχυσαν και τα λεγόμενα του Γιώργου και της Φαίης, ότι η Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη) ίσως να μην είναι αυτή που νομίζουμε…

Ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, σε λίγες ώρες, στις 21:00, όλα θα αποκαλυφθούν! Μέχρι τότε, δείτε σκηνές από το αποψινό επεισόδιο και τις αποκαλύψεις της Αθηνάς Οικονομάκου: