Οι υποψίες επιβεβαιώνονται

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές!

18:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

Επεισόδιο 41: Ο Χαρούν εκφράζει στην Εντά την ανησυχία του για τις συνθήκες διαβίωσής της και την πείθει να εγκαταλείψει το μίζερο δωμάτιο στο ξενοδοχείο και τη δουλειά στο καθαριστήριο. Και ο Τόλγκα, όμως, ανησυχεί για κείνη κι επειδή η Εντά αρνείται κάθε βοήθεια, εκείνος μιλάει στη Μελντά και της ζητά να επέμβει για το καλό της αδελφής της. Η Μελντά, βέβαια, αισθάνεται απόλυτα προδομένη από την Εντά και το τελευταίο πράγμα που σκοπεύει να κάνει είναι να βοηθήσει την αδελφή της. Εντωμεταξύ, η μικρή αδελφή του Χαρούν, Νισά, βγαίνει ένα βράδυ με τον Μπατού, ο οποίος φροντίζει να μην της δείξει το αληθινό του πρόσωπο…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 111: Η Φρύνη οργανώνει μπαζάρ για να βοηθήσουν με τα έσοδα τη Μαντώ. Η ‘Αννα λέει στον Μπίλλυ τις ανησυχίες της για τον ‘Αρη κι εκείνος της γράφει στον πίνακα τη λύση στο πρόβλημά της. Η Αλεξάνδρα επιβεβαιώνει στη Βίκυ το φόβο της ότι η Χρύσα είναι ερωτευμένη με το Σταύρο. Η ‘Αντα πιάνει τον Σήφη να της λέει πάλι ψέματα για το θέμα του παραγωγού και βλέπει το αυτοκίνητό του έξω από τη δισκογραφική. Οι υποψίες της αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Στο μεταξύ ο Ρώσος, ο Σταύρος κι ο Σάκης οργανώνουν πάρτι για τα γενέθλια του Σκνίπα. Η Σάννυ ζητά τη βοήθεια της Φρύνης για να παγιδέψουν τον Θεόφιλο. Η Σάννυ προσπαθεί να βοηθήσει τη Νάνσυ να ξεπεράσει την κατάθλιψή της, αλλά σε πρώτη φάση δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Δημήτρης βρίσκεται με τη Βίκυ στο ταξί και προσπαθεί να την πλησιάσει, ενώ ο Μανώλης παρακολουθεί κρυφά τη διαδρομή τους.

19:00 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 77: Ο Πέτρος μεταφέρεται στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Λήδα τηλεφωνεί στον Στέφανο, τη Μαργαρίτα και τον Κωνσταντίνο. Όλοι τους τρέχουν στην κλινική. Ο Στέφανος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στη Λήδα, που είναι σε άσχημη κατάσταση, το ίδιο και η Βέρα. Στο μεταξύ, η Ζωή, που δεν ξέρει ακόμα τίποτα για τον Πέτρο, τα βάζει με τον Χάρη και τον κατηγορεί για τη σκευωρία που έστησε εναντίον του Νικόλα. Ο Χάρης αρνείται τις κατηγορίες και προσπαθεί να την πείσει ότι ο Νικόλας είναι αυτός που της λέει ψέματα.

21:00 ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – MEGA

Επεισόδιο 21: Ο Ηλίας δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και η εταιρία κόβει το ρεύμα στο σπίτι των Ακίνδυνων. Η οικογένεια ένας – ένας πηγαίνει στο λοφτ της ‘Ανζελας για να κάνουν μπάνιο και να μαγειρέψουν. Ο Ηλίας ψάχνει να βρει λεφτά για να πληρώσει τον λογαριασμό και τότε μπαίνει η Λούση στη ζωή του. Η Λούση είναι μέλος μιας σπείρας που διακινούν αρχαία και χρειάζονται επειγόντως ένα καινούριο πρόσωπο για να μεταφέρει ένα αρχαίο άγαλμα. Τα λεφτά είναι πολλά και ο Ηλίας δέχεται. Εν τω μεταξύ η οικογένεια ετοιμάζεται για το γάμο του Κωστή και της ‘Αντζελας. Ο Ηλίας φέρνει να κρύψει στο σπίτι το άγαλμα ώσπου να το παραδώσει και το παρουσιάζει ως δώρο γάμου. Τα πράγματα μπερδεύονται όταν ο Κωστής το παίρνει στο λοφτ για να το δει και η ‘Αντζελα.

22:00 ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ – MEGA

Επεισόδιο 17: Μια γυναίκα από το παρελθόν του Βαγγέλη εμφανίζεται ξαφνικά. Είναι αυτή με την οποία είχε σχέση ο Βαγγέλης προτού γνωρίσει την Ζήνα. ‘Ηταν μια όμορφη σχέση με αμοιβαία αισθήματα που όμως τερματίστηκε απότομα όταν ο Βαγγέλης την παράτησε για να παντρευτεί την Ζήνα. Η Τζωρτζίνα, όπως είναι το όνομά της, δεν κρατάει κακία στον Βαγγέλη. Τα έχει όμως με την Ζήνα και θέλει να την εκδικηθεί. Το γεγονός ότι δουλεύει στην αστυνομία κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και στριμώχνει επικίνδυνα την Ζήνα η οποία αναγκάζεται να αποκαλύψει κάποια πράγματα από το παρελθόν που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε…

Διαβάστε ακόμα:

Ποιό πρόγραμμα έκανε ρεκόρ τηλεθέασης;