Οι τηλεθεατές ξαναβρήκαν την Πόπη Τσαπανίδου

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις εκπομπές Live U και Τώρα;

Δεν είναι μόνο η μάχη της ψυχαγωγίας μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά και Σεφερλή που αναμένουμε, αλλά και η μάχη της ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει ήδη από την περασμένη Δευτέρα μεταξύ Πόπης Τσαπανίδου και Άννας Μπουσδούκου. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του STAR πήγε… διακοπές και πλέον το ανανεωμένο «Live U» μπήκε στην αρένα. Η αλλαγή αυτή όμως, φαίνεται πως δεν βρήκε έτοιμους τους τηλεθεατές που είχαν… σταθμεύσει από τις 25 Αυγούστου στην εκπομπή «Τώρα» του ΣΚΑΪ. Έτσι, η Πόπη χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο για να φέρει και πάλι στην παρέα της το τηλεοπτικό κοινό.

Από τα δροσερά νούμερα της πρεμιέρας, λοιπόν, το «Live U», βελτίωσε τις επιδόσεις τους και κατάφερε να πάρει την πρωτιά το πρωινό της Πέμπτης με ποσοστό στο γενικό σύνολο 15,2%. Η εκπομπή σημείωσε 18% μεταξύ 11:00 – 12:00. Από την άλλη πλευρά, το «Τώρα» πέρασε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 13,6%.

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή του STAR κατέγραψε ποσοστό 11,1, έναντι 12,9% που συγκέντρωσε η εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η Πόπη Τσαπανίδου κατάφερε το μεγαλύτερο «σκορ» που σημειώθηκε μεταξύ 11:00 – 11:30 και ήταν 15,9%.

Όπως και να 'χει, οι ισορροπίες στη ζώνη 10:00 – 13:00 θα αλλάξουν σημαντικά όταν επιστρέψουν σε αυτή ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και όταν κάνει πρεμιέρα και ο Μάρκος Σεφερλής. Πάντως, η Πόπη Τσαπανίδου είναι η μόνη που μετράει δέκα χρόνια σταθερής παρουσίας στη συγκεκριμένη ζώνη, δίνοντας για πρώτη φόρα χώρο στην ενημέρωση εκεί που κάποτε υπήρχε μόνο ψυχαγωγία. 

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε ακόμα:

Τα on air πειράγματα της Πόπης Τσαπανίδου στην αδελφή της