Οι τηλεθεατές κινδυνεύουν να μείνουν… στην πίκρα!

Φτωχό έως πάμφτωχο θα είναι το τηλεμενού της επόμενης σεζόν.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, τα κανάλια έχουν περιορίσει κατά πολύ τις εκπομπές που πρόκειται να βγάλουν στον αέρα next year. Ακόμα και πετυχημένες εκπομπές κινδυνεύουν να μην πάρουν το πράσινο φως και να μην βγουν ξανά στον αέρα!

Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα είναι οι «Γλυκές αλχημείες» που παρουσίαζε για χρόνια ο Στέλιος Παρλιάρος στο MEGA. Αν και η εκπομπή ζαχαροπλαστικής σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις και ο γνωστός σεφ κατάφερνε με τις «δημιουργίες» του να γλυκαίνει τους τηλεθεατές, εντούτοις φαίνεται ότι το τηλεοπτικό κοινό θα μείνει φέτος με την πίκρα.

Τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων μελετούν προσεχτικά τα σχέδιά τους και ακόμα δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση για την εν λόγω εκπομπή καθώς μάλιστα γνωρίζουν ότι πέρα από την τηλεόραση, υπήρχαν πάρα πολλοί που παρακολουθούσαν τις «Γλυκές αλχημείες» και μέσα από το site του σταθμού και η εκπομπή δεχόταν χιλιάδες κλικαρίσματα. Έτσι, είναι λογικό να μην μπορούν να πάρουν ακόμα οριστική απόφαση αφού πρέπει να λάβουν υπόψη τους όλες τις παραμέτρους. Αυτό λοιπόν που προσπαθούν να κάνουν είναι να βρουν χορηγό της εκπομπής για να μειωθεί το κόστος και αν τα καταφέρουν, τότε γύρω στο Δεκέμβρη οι «Γλυκές αλχημείες» με το Στέλιο Παρλιάρο θα βγουν ξανά στον αέρα.

Αλλιώς, για ακόμα έναν λόγο, οι τηλεθεατές θα μείνουν στην πίκρα!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Επιστροφή του Παρά Πέντε με καινούρια επεισόδια;