Οι σέξι πρωταγωνιστές των τούρκικων σίριαλ!

Δείτε φωτογραφίες!

Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές των σειρών «Asi», » «Sila» και «Μoιραίος ‘Ερωτας» διαθέτουν γοητεία, ταλέντο και σεξαπίλ, όπως άλλωστε και οι συμπρωταγωνίστριές τους! 

Ο  πρωταγωνιστής της τούρκικης σειράς Αsi, ο Μουράτ Γιλντιρίμ γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1979 στην Τουρκία. Ο ηθοποιός υποδύεται τον  Ντεμίρ, νεαρό επιτυχημένο  επιχειρηματίας επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Αντάκια , απ’ όπου είχε φύγει 6 χρονών όταν η μητέρα του αυτοκτόνησε πέφτοντας σε ένα ποτάμι, αφού είχε απολυθεί από το ράντσο που δούλευε. Σκοπός της επιστροφής του Ντεμίρ είναι να εκδικηθεί αυτούς που οδήγησαν τη μητέρα του στην αυτοκτονία. Μόλις φτάνει στη γέφυρα του ποταμού όπου έχασε τη μητέρα του, βλέπει μια κοπέλα, την Ασί, να πνίγεται και τη σώζει.

Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από την ομορφιά της και εκείνη τον ερωτεύεται με πάθος. Τι θα συμβεί όμως όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε; Το μυστικό που θ’ αποκαλυφθεί θα κλονίσει τα αισθήματα και των δύο, αφού τώρα πια θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν’ αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!

Ο Χαρούν ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του θεάματος ως μοντέλο. O Σεχράν Γιαβάς -όπως είναι το όνομά του στην πραγματικότητα, γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1972 στην Κωνσταντινούπολη…

Ο «Μοιραίος Έρωτας», είναι ένα ερωτικό δράμα τούρκικης παραγωγής με πρωταγωνιστές τρείς νέους ανθρώπους -τον Χαρούν, τη Μελντά και την Εντά– και με φόντο την πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Ο Χαρούν κάνει πρόταση γάμου στη Μελντά, συνάδελφο στη ναυτιλιακή εταιρία της οικογένειάς του. Ενώ περιμένει την απάντησή της, η οποία καθυστερεί, γνωρίζει τυχαία τη Εντά. Το φλερτ μεταξύ τους φουντώνει και καταλήγει σε μια νύχτα πάθους… Ο έρωτάς τους, όμως, είναι καταδικασμένος όταν έρχεται η αποκάλυψη… η Μελντά και η Εντά είναι αδελφές…Ο Χαρούν είναι ένας γοητευτικός επιχειρηματίας!

Το μοντέλο και ηθοποιός, Μεχμέτ Ακίφ Αλακουρτ, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός για το υποκριτικό του ταλέντο, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1979 στην Τουρκία.

Η

Σιλά
, μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, ζει μια ειδυλλιακή ζωή με τους θετούς γονείς της, που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της Κωνσταντινούπολής, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Μαθαίνει πως η μητέρα της είναι ετοιμοθάνατη και πως η τελευταία της επιθυμία είναι να δει την κόρη της. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, φύλαρχο της φυλής των Γκέντζο, στα βάθη της Ανατολίας, για να λήξει μια βεντέτα που αλλιώς θα στοίχιζε τη ζωή του αδελφού της ή την πρόωρη ενηλικίωση της δωδεκάχρονης αδελφής της, η οποία θα αναγκαζόταν να παντρευτεί η ίδια τον Αγά…

Η Σιλά, ανίδεη για την παγίδα στην οποία ετοιμάζεται να πέσει, δέχεται να πάει να δει τη μητέρα της. Γνωρίζει τα αδέλφια της και αποφασίζει να μείνει για να γιορτάσει το γάμο του αδελφού της με την αδελφή του Αγά, αγνοώντας πως ετοιμάζονται να παντρέψουν και την ίδια, δια βίας, με τον ισχυρό Μποράν…Η Σιλά είναι πια αιχμάλωτη μιας οικογένειας όπου το έθιμο είναι νόμος. Παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη, πασχίζει να βρει τρόπο να ξεφύγει, η Αγάπη, όμως, είναι ο απρόσμενος δρόμος από τον οποίο είναι δύσκολο να δραπετεύσει…

Ντορέλα Μπαμπαλού

Διαβάστε ακόμη:

Βγήκε το στήθος της παρουσιάστριας ζωντανά στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

Οι σταρ που έχουν υποδυθεί στρίπερ!

Γοητευτικοί και πιστοί στην εργένικη ζωή Έλληνες!

Ποιες είναι οι φοβίες των star;

Όταν οι σταρ… πίνουν και μεθούν!

Το πρόβλημα υγείας της Σιλά