Οι παπαροκάδες εξομολόγησαν την παπαδιά!

Στο κελι της παπαδιάς βρέθηκε για λίγη ώρα ο π.Νεκτάριος Μουλατσιώτης και άλλοι δυο μοναχοί.

 Ο π. Νεκτάριος επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας το απόγευμα της Δευτέρας. Ρώτησε να πληροφορηθεί αν η παπαδιά θέλει να τους συναντήσει και αν φυσικά επιτρέπεται κάτι τέτοιο από τις Αρχές.

Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν θετικές και έτσι περίπου στις δώδεκα το μεσημέρι ο π. Νεκτάριος Μουλασιώτης και οι συνεργάτες του, γνωστοί από τη μουσική τους περιπέτεια και ως «παπαροκάδες» έφτασαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Μόλις δέκα λεπτά κράτησε η εξομολόγηση της 43χρονος παπαδιάς που κατηγορείται για το φόνο του 52χρονου ιερέα συζύγου της, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι τρεις μοναχοί που εξομολόγησαν την παπαδιά, ήταν o π. Νεκτάριος Μουλασιώτης και οι συνεργάτες του από την Ιερά Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, περιοχή που λειτουργούσε ο 52χρονος ιερέας.

Οι τρεις μοναχοί μπήκαν στο χώρο που κρατείται ακόμα στον Πύργο η 43χρονη παπαδιά – αφού ακόμα στον Κορυδαλλό δεν υπάρχει ακόμα θέση. Στο μικρό χρόνο που παρέμειναν φέρονται να ρώτησαν την παπαδιά γιατί έφτασε σε ένα τέτοιο έγκλημα, αλλά άμεση απάντηση φαίνεται πως δεν πήραν. Για περίπου δέκα λεπτά, συνομίλησαν χαμηλόφωνα με την παπαδιά και στη συνέχεια έφυγαν, χωρίς να αναφέρουν τίποτα για το περιεχόμενο της κουβέντας και της εξομολόγησης που έγινε μέσα στο κελί, σε κανέναν.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από την επικαιρότητα στο NewsIt