Οι νέες περιπέτειες της…Ναόμι!

Βίντεο: τι αποκαλύπτουν όσοι συνάντησαν την "Μαύρη Γαζέλα" στο πέρασμα της από τα ελληνική νησιά.

Είναι γεγονός ότι διαθέτει οξύθυμο χαρακτήρα και δεν είναι λίγες οι ιστορίες που το όνομα της έχει μπλεχτεί σε καυγάδες και επιθέσεις σε συνεργάτες της αλλά και παπαράτσι. 

Αυτό το διάστημα, η διάσημη καλλονή κάνει κρουαζίερα στα ελληνική νησιά μαζί με τον πολυεκατομυριούχο σύντροφό της, το Ρώσο Βλαντιμίρ Ντορόνιν. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στη Σύμη, την Κω και την Ρόδο, ενώ έκαναν και ένα πέρασμα από το Ηράκλειο όπου και δείπνησαν για εστιατόριο. 

Ωστόσο, Ναόμι είναι αυτή και δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα της. Οι πληροφορίες που φτάνουν από το νησί των Ιπποτών την θέλουν να εκνευρίστηκε με Ροδίτη στη Λίνδο που επιχείρησε να την φωτογραφίσει την ώρα που ανέβαινε σ' ένα γάϊδαρο! Οι σωματοφύλακες της πήραν την κάμερα και έσβησαν τις επίμαχες φωτογραφίες… 

Άλλη άποψη όμως έχει ο σερβιτόρος που την σέρβιρε στην Κρήτη. Περιγράφει μια πολύ ευγενική κυρία που μάλιστα διάλεξε όλο τον κατάλογο και δοκίμασε απ' όλα! Στο σχόλιο μάλιστα της δημοσιογράφου ότι «η ζωή είναι άδικη» (αναφορικά με το ότι κάποιες τρώνε και δεν παχαίνουν), ο σερβιτόρος είχε να προσθέσει: «Έτσι είναι, η Ναούμι είναι η Ναούμι!» 

Δείτε το ρεπορτάζ: