Οι »Μέλισσες» και η Τάμτα στο επόμενο Amstel live!

Δείτε φωτογραφίες!

«Μέλισσες», Τάμτα, Εκμέκ The Band και την Σοφίτα καλωσορίζει στην πρώτη εκπομπή του καινούριου χρόνου ο Πάνος Μουζουράκης στο «Amstel Live– Γιατί έτσι μας αρέσει» το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Υποδέχονται τη νέα χρονιά με αγαπημένους καλλιτέχνες, αλλά και νέους που θα αγαπηθούν, με μουσικές διαφορετικές αλλά με κοινό γνώμονα την αγάπη για την μουσική !

Το συγκρότημα «Μέλισσες» ανεβαίνει στην σκηνή και με την εκπληκτική του ενέργεια, το πάρτι ξεκινά! Στην διάρκεια της εκπομπής κρατούν σε εγρήγορση την χορευτική διάθεση όλων, μιλούν για το ξεκίνημα τους, τις εμφανίσεις τους, την μουσική τους.

Η Τάμτα σε μια εμφάνιση εντυπωσιακή που αξίζει να συζητηθεί πολύ! Ερμηνεύει επιτυχίες της, και με την μπάντα του Amstel live, δίνει άλλο ρυθμό σε τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε, και εμείς συνεχίζουμε να χορεύουμε!
Μας επιφυλάσσει σαν έκπληξη και μια εκπληκτική ερμηνεία της γνωστής επιτυχίας : «Je suis malade»!

Οι «Εκμεκ The Band» έρχονται από την Θεσσαλονίκη, ξεσηκώνουν με τον ιδιαίτερο ρυθμό και τον επίκαιρο στίχο τους, γλυκαίνουν με την μουσική τους και η Σοφίτα κάνει τους παρευρισκόμενους να χορέψουν στο ρυθμό που δίνει με τις κλακέτες της!

Ένα ακόμη «Amstel live…» επεισόδιο όπου ο Πάνος Μουζουράκης και οι καλεσμένοι του ανεβάζουν την διάθεση για ένα δυνατό και χαρούμενο ξεκίνημα του 2012! «AMSTEL Live … γιατί έτσι μας αρέσει!» το Σάββατο 7 Ιανουαρίου
στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουζουράκης, Ζουγανέλη και Κουρτίδου σε ένα μοναδικό… Amstel live!

Ο Μάνος Πυροβολάκης ερμηνεύει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εκμυστηρεύεται ποιο πρόσωπο την παρακίνησε να γράψει μουσική

Το Amstel Live έρχεται με οικοδεσπότη τον Πάνο Μουζουράκη