Οι μεγαλύτερες στιγμές του «Βασιλιά της Ποπ» σ΄ένα ντοκιμαντέρ!

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρωτοποριακού album “BAD”, ο Spike Lee, παρουσιάζει ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ κάνοντας ιστορική αναδρομή σε όσα ακολούθησαν στην καριέρα του Michael Jackson.

Αποκλειστικά στο ΜΤV,οι μεγαλύτερες στιγμές του «Βασιλιά της ΠΟΠ» σ΄ένα ντοκιμαντέρ, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 13:00!

Ο Spike Lee, παραθέτει περισσότερες από 40 συνεντεύξεις από πρόσωπα που πλαισίωναν όλα αυτά τα χρόνια τoν Michael Jackson και που επέλεξε ο ίδιος ο παραγωγός μαζί με έμπιστους φίλους του τραγουδιστή, χορογράφους, μουσικούς και πολλούς ακόμη συνεργάτες. Ανακαλούν στη μνήμη τους στιγμές και γεγονότα και αποκαλύπτουν μέσα από την εμπειρία τους την αλήθεια, για το πως ήταν να δουλεύεις κάθε μέρα και να ζεις μαζί με τον Michael Jackson. 

Συνεντεύξεις παραχώρησαν και κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι : Antonio “LA” Reid, Kanye West, Mariah Carey, Cee Lo Green και η Sheryl Crow, που ήταν στα φωνητικά της BAD περιοδείας.O Spike Lee σκηνοθέτησε και τις δύο ταινίες μικρού μήκους για το “They Don’t Care About Us” του Michael Jackson το 1996.
 
Ο Spike Lee σχολιάζει, “Είμαι κάτι παραπάνω από τεράστιος fan του Michael Jackson και είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και να δουλέψω μαζί του. Νοιάζομαι πραγματικά για αυτόν τον θρύλο. Με αυτό το BAD project μου δόθηκε η δυνατότητα να αποκαλύψω τι ήταν αυτό που έφερε αυτή την τεράστια, σημαντική ενηλικίωση στην καριέρα του και να «ξεθάψω» ιστορίες γύρω από τη δημιουργία του album, της πολύ-αναμενόμενης συνέχειας του Thriller – του album με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών -, των ταινιών μικρού μήκους και της περιοδείας που ίσως δεν έχουν έρθει πότε στο φως της δημοσιότητας”.

Μεταξύ αυτών που μίλησαν είναι ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Martin Scorcese, ο Joe Pytka και άλλοι παραγωγοί ταινιών που δούλεψαν με τον Michael για να φέρουν στις οθόνες μας τα τραγούδια του μέσα από ταινίες μικρού μήκους που παραμένουν μέχρι και σήμερα μερικές από τις πιο ζωντανές και δημιουργικές αφηγήσεις από έναν τραγουδιστή.
 
Το BAD ήταν μια κεντρική ενηλικίωση για τον «Βασιλιά της Pop» ως performer, συνθέτη και παραγωγό. Το album ήταν #1 σε όλο τον κόσμο, έγραψε την ιστορία του με πέντε συνεχόμενα #1 single στο Billboard chart, είχε δέκα singles σε υψηλές θέσεις στα charts, εννιά μικρού μήκους ταινίες και μέχρι σήμερα, το Bad album έχει πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια αντίτυπα. Το BAD ήταν υποψήφιο για έξι Grammys και κέρδισε δύο αλλά του απονεμήθηκε και το πρώτο Video Vanguard Award στα MTV VMA Awards. Τα τραγούδια του αυθεντικού album είναι: “Bad,” “The Way You Make Me Feel,” “Speed Demon,” “Liberian Girl,” “Just Good Friends” με τη συμμετοχή του Stevie Wonder, “Another Part of Me”, “Man in the Mirror”, “I Just Can’t Stop Loving You”, “Dirty Diana”, “Smooth Criminal” και το “Leave Me Alone” που προστέθηκε στο album όταν κυκλοφόρησε.