Οι μεγαλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές του Hollywood έρχονται στο hol video club

Διαβάστε περισσότερα...

Η hellas online επεκτείνει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Odeon, που μετρά δύο χρόνια με τις αξέχαστες ταινίες Finos Films της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, και φέρνει επιλεγμένες ταινίες από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα studios του Hollywood: Summit Entertainment, the Weinstein Company, Millenium Films και Alcon Entertainment στο hol video club.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαύσουν περισσότερες από 50 ταινίες των ανεξάρτητων στούντιο που εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Odeon, εκ των οποίων ξεχωρίζουν:

Alcon Entertainment:
Η νέα κυκλοφορία Prisoners που παρουσιάζει την τραγική ιστορία μίας οικογένειας όταν η κόρη τους εξαφανίζεται, με την παράσταση να κλέβει ο Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του απελπισμένου πατέρα που θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Summit Entertainment:
The Impossible που μας ταξιδεύει στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχής, με την μοναδική ερμηνεία της Naomi Watts.
Η πολυβραβευμένη ταινία Babel που συνολικά προτάθηκε για 7 Oscar® και εξιστορεί πως τα σύνορα που χωρίζουν τους ανθρώπους καταρρέουν και η απόσταση μηδενίζεται.
In the Valley of Elah, του κατόχου 2 Oscar® για το ‘Crash’ (Καλύτερης Ταινίας, και Πρωτότυπου Σεναρίου) Πολ Χάγκις, με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους Τόμι Λι Τζόουνς, και Σαρλίζ Θερόν.
Love in the Time of Cholera: Συγκλονιστική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κορυφαίου μυθιστορήματος του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες ‘Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας’.
The Ghost Writer που απέσπασε την Αργυρή Άρκτο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ Βερολίνου και αποτελεί την επιστροφή του Ρομάν Πολάνσκι στο είδος του θρίλερ.

The Weinstein Company:
Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook) που προτάθηκε για 8 Oscar® στην περσινή τελετή, και χάρισε στην Jennifer Lawrence το Oscar® Α’ Γυναικείου Ρόλου.
Nine, το εξαιρετικό μιούζικαλ των 4 υποψηφιοτήτων, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις περιστοιχισμένος από ένα all star γυναικείο cast: Νικόλ Κίντμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Τζούντι Ντεντς και Σοφία Λόρεν.

Millenium Films:
The Black Dahlia του Μπράιαν ντε Πάλμα που εξιστορεί την αληθινή ιστορία της ‘Μαύρης Ντάλιας’, σε μία ιστορία έρωτα, διαφθοράς και αμαρτίας.
Η περιπέτεια που κόβει την ανάσα Stolen, με ένα ξεχωριστό καστ (Νίκολας Κέιτζ, Τζος Λούκας).
Τις σκοτεινές ιστορίες τριών αστυνομικών που διασταυρώνονται στο Brooklyn’s Finest με τους Ρίτσαρντ Γκηρ, Ήθαν Χωκ και Ντον Τσιντλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η υπηρεσία “hol my tv” περιέχει και το “hol video club” που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταινιοθήκη Video on Demand με περισσότερους από 4.000 τίτλους, όλες τις νέες κυκλοφορίες διαθέσιμες την ίδια μέρα με το DVD, τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές με όλους τους κύκλους επεισοδίων διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή εντελώς δωρεάν και τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικού περιεχομένου εντελώς δωρεάν.

Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.