Οι ευρώ-φούσκες, η χωρισμένη Ζέτα και τα γκολ

Δείτε τι θα... δείτε το βράδυ της Κυριακής

Στις 21:00 η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στο «Μόλις χώρισα» μαζί με το Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τη Μαρία Λεκάκη, τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πρόκειται για την μεταφορά της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης στην μεγάλη οθόνη!
Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Μέχρι τη στιγμή που συνέβη το «μοιραίο», δεν είχε καμμία καρμική σχέση με την τραγικότητα που τυλίγει το όνομά της. Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. 

Την ίδια ώρα, στις 21:00 αρχίζει στο Star  »Η Αρχόντισσα και ο αλήτης» με Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, για όσους αγαπούν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Στις 23:10 έρχονται οι «Πρωταγωνιστές» στο MEGA. Απόψε, η εκπομπή ασχολείται με τις »φούσκες» στα χρόνια του ευρώ.
Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζητούν η Καίτη Γαρμπή που μιλάει για τα σπάταλα ήθη της νύχτας, ο Τραϊανός Δέλλας που έζησε το ξέφρενο γλέντι του Euro, ο «ομορφάντρας» Μανώλης Μαυροματάκης, ο σχολιαστής Αντώνης Παπαγιαννίδης και ο «περιοδικατζής» Στέφανος Τσιτσόπουλος που ακτινογραφεί το κύκλωμα των τοκογλύφων, το οποίο για χρόνια κυριαρχούσε στην κοσμική ζωή της Θεσσαλονίκης.

Και για όσους έχουν συνδέσει το βράδυ της Κυριακής με αθλητικά, στις 21:45 έχει στο ΣΚΑΪ την εκπομπή «ΣΚΑΪ Goal» ενώ στις 22:00 στη ΝΕΤ, αρχίζει η ιστορική «Αθλητική Κυριακή».

Διαβάστε ακόμα:

Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ μιλάει 6 χρόνια μετά…

Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για τον έρωτα και τα όνειρά της