Οι εκπρόσωποι της νέας τάσης… της κηπουρικής

Διαβάστε τι λένε οι κηπουροί του Mega για την εκπομπή τους

Αυτή τη φορά μίλησαν στον Λευτέρη Μπιντέλα και το «Έθνος» για την εκπομπή τους.

– Η εκπομπή δέχεται πολλές αιτήσεις για να φτιάξετε κήπους, βεράντες και μπαλκόνια κυρίως τώρα λόγω κρίσης;

«Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το τρέιλερ της εκπομπής και μέχρι σήμερα έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα και τα e-mails. Ειδικότερα, δε, λόγω κρίσης οι αιτήσεις είναι σίγουρα ακόμη περισσότερες.
Πέραν απ’ αυτό, όμως, είναι πολύς κόσμος που θέλει να φτιάξει τον κήπο ή τη βεράντα του, αλλά δεν ξέρει πώς και γι’ αυτό απευθύνεται σε εμάς.»

– Εχετε φτιάξει και πολλών «επωνύμων» τους κήπους, όπως του Λάκη Λαζόπουλου. Τι σας ζητούν;

«Κατά καιρούς μάς έχουν ζητήσει απίστευτα πράγματα! Να κάνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει ποτέ. Από τη μεριά μας, βέβαια, η φροντίδα που δείχνουμε είναι αληθινή και μεγάλη, ανεξαρτήτως αναγνωρισιμότητας των πελατών μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλους.
Ο Λάκης συγκεκριμένα αυτό που μας ζήτησε ήταν να γίνει ο κήπος του μια πράσινη «ζούγκλα». Και νομίζουμε ότι το έχουμε καταφέρει!»

-Εχει γραφτεί ότι λόγω κρίσης και του χαμηλού μπάτζετ της εκπομπής, σε συνδυασμό με τα καλά νούμερα τηλεθέασης, αποκτήσατε τη δική σας εκπομπή.

«Ας το πιάσουμε από το τέλος. Τα καλά νούμερα τηλεθέασης σε συνδυασμό με την καλή απήχηση της εκπομπής αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν όλοι για την κηπουρική και την οικολογία είναι τα στοιχεία που οδήγησαν στην απόφαση για δική μας εκπομπή. Το θέμα της κρίσης και του μπάτζετ είναι δευτερεύοντα.

– Είστε ικανοποιημένοι από τις τηλεθεάσεις;
«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και δεν φανταζόμασταν ότι η κηπουρική έχει τόσους πιστούς οπαδούς. Βέβαια δεν εφησυχάζουμε και στόχος μας είναι να κάνουμε και άλλους να αγαπήσουν την κηπουρική και το πράσινο!»