Οι εκπομπές φορούν τα γιορτινά τους στο Star

Το Star στο γιορτινό κλίμα των ημερών

Μέρες γιορτινές και, όπως όλοι μας κάνουμε τα σχέδιά μας, έτσι και στα κανάλια φροντίζουν να περάσουμε ακόμα καλύτερα! Ο λόγος για το Star όπου οι εκπομπές και οι παρουσιαστές φορούν τα γιορτινά τους, ενώ όμορφες εκπλήξεις μας περιμένουν παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

LiveU

Η Πόπη Τσαπανίδου και η ενημερωτική εκπομπή «Live U», θα συνεχίσουν να καταγράφουν τη «θερμή», πολιτική επικαιρότητα. Αναλυτικά ρεπορτάζ με όλα τα παραλειπόμενα από τη Βουλή για τη 2η ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα έχει μόλις ολοκληρωθεί, καθώς επίσης τα σενάρια και τις προβλέψεις για την κρίσιμη τρίτη ψηφοφορία, που θα κρίνει αν θα εκλεγεί Πρόεδρος ή θα γίνουν εκλογές. Παράλληλα όμως, θα υπάρχουν και χρηστικά, επίκαιρα ρεπορτάζ με προτάσεις και άρωμα Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μία

Η ΤατιάναΣτεφανίδου και η παρέα της έχουν ετοιμάσει μια πολύ κεφάτη εκπομπή για την Παραμονή των Χριστουγέννων.
Καλεσμένοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της κωμικής θεατρικής παράστασης «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα», Κώστας Αποστολάκης, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Σπαντίδας, Σπύρος Πούλης, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σιδέρη, που θα χαρίσουν γέλιο με τις ατάκες τους. Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει στο θίασο δώρα και γλυκές αναμνήσεις.

Και φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου γίνεται η «καλή νεράιδα», που θα αγγίξει με το… μαγικό ραβδί της, μια γυναίκα, που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανατροφή και φροντίδα παιδιών, που έχουν ανάγκη από αγάπη και ζεστασιά. Η κα. Σέβη Μόσχου, μία «μητέρα SOS» στα Παιδικά Χωριά SOS, είναι η τυχερή, που θα την αναλάβουν οι συνεργάτες της εκπομπής «Μία» και θα τη μεταμορφώσουν σε «Βασίλισσα των Χριστουγέννων».

Ο Κυριάκος Μελάς μαζί με τα παιδιά από τη σχολή μαγειρικής «Kids Cooking Club», θα ετοιμάσουν με γέλιο και χαρά μία υπέροχη τούρτα πάβλοβα, για το οικογενειακό, γιορτινό τραπέζι και θα ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο «Χρόνια Πολλά».

ΦΜ Live

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζουν εκπομπές σε εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις και δοκιμασίες!

Φέτος για την ενότητα «Κόψε Ρούχο» η εκπομπή θα επισκεφθεί τα καμαρίνια αγαπημένων τραγουδιστών. Τάμτα, Κώστας Μαρτάκης, Stan, Γιώργος Τσαλίκης, Στέλλα Καλλή, Θωμαή Απέργη, Ελένη Χατζίδου υποδέχονται τον Στέλιο Χανταμπάκη και ο Φώτης με τη Μαρία θα κληθούν να μαντέψουν σε ποιον ανήκουν τα ρούχα, που θα δουν σε κάθε καμαρίνι.

Ο Φώτης και η Μαρία, όπως κάθε χρόνο, θα ετοιμάσουν μία γιορτινή λιχουδιά! Έτσι, χρησιμοποιώντας διαφορετική συνταγή ο καθένας, ετοίμασαν τσουρέκια και τα μοίρασαν σε αγαπημένους φίλους της εκπομπής. Τα τσουρέκια θα δοκιμάσουν οι:  Μαρία Κωνσταντάκη, Χριστίνα Λαμπίρη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μάρκος Σεφερλής, Τατιάνα Στεφανίδου, Έλενα Τζαβαλιά, Ελένη Τσαγκά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Κώστας Φραγκολιάς και θα ψηφίσουν το καλύτερο.

Ένα χορευτικό – έκπληξη θα μας βάλει στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.