Οι δύσκολες ώρες της Άντρης Καραντώνη

Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα της παρουσιάστριας.

Η Άντρη Καραντώνη παρουσιάζει την εκπομπή «Για μπανάκι» στο MEGA Κύπρου μαζί με τον Τάσο Θεοδώρου και τον Βαγγέλη Ευαγγέλου. Η ξανθιά καλλονή, που έχει στεφθεί βασίλισσα σε διαγωνισμό ομορφιάς βιώνει ένα δράμα που την ανάγκασε να απουσιάσει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς δεν μπορούσε να συνέλθει από τον ξαφνικό θάνατο ενός δικού της ανθρώπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα Espresso, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6 το πρωί όταν χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο. Η Άντρη σήκωσε με αγωνία το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε το κλάμα της αδερφής του πιο στενού της φίλου, του Γιώργου. 

Η παρουσιάστρια περιγράφει: «Την άκουγα να κλαίει. Όταν μου είπε ότι πέθανε ο Γιώργος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στην αρχή σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω το κακό που είχε γίνει. Ξέσπασα σε λυγμούς. Αμέσως ντύθηκα και πήγα στο σπίτι της οικογένειας του Γιώργου. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε…».

Τον 26χρονο φίλο της Άντρη Καραντώνη χτύπησε ένα αυτοκίνητο την ώρα που ήταν σταματημένος με τη μοτοσικλέτα του σε ένα φανάρι. Η παρουσιάστρια προσθέτει συγκλονισμένη: «Ήταν κάτι περισσότερο από καλό παιδί. Πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη θλίψη που είχε στα μάτια του».

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για τον Γ. Μαζωνάκη – Ο βουβός πόνος για τον καλό του φίλο, που είναι σε κώμα

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη στον φίλο του Θύμιο Καρακατσάνη

Δύσκολες ώρες για την Ελεάννα Τρυφίδου

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Η Μπέλλα Κυδωνάκη μίλησε για τον χαμό του γιού της