Οι coach του The Voice μας καλούν να γίνουμε «μια φωνή» στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο ΟΑΚΑ

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουϊνέλης και Μελίνα Ασλανίδου μας μίλησαν για την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤ1 και κάλεσαν όλους να στηρίξουν τη συναυλία προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της «Αποστολής».

Με σκοπό τη στήριξη της δράσης της «Αποστολής» και συγκεκριμένα τους απόρους, τους άστεγους και τις πολύτεκνες οικογένειες ο όμιλος ΑΝΤ1 εδώ και αρκετούς μήνες, σχεδόν από την αρχή του show δουλεύει για την υλοποίηση της μεγάλης συναυλίας που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 3 Ιουλίου.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν να διοχετεύσουν τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος στο The Voice, αλλά και την αγάπη στους coach του talent show σε αυτόν τον καλό σκοπό.

Ήδη ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Μελίνα Ασλανίδου συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά από δράσεις προσφοράς προς τους συμπολίτες τους, βοηθώντας το έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σήμερα το πρωί οι coach μας μίλησαν για τη μεγάλη συναυλία δηλώνοντας χαρούμενοι που μπορούν να βοηθήσουν και δίνοντας συγχαρητήρια στον όμιλο ΑΝΤ1 για την πρωτοβουλία του.

Μια πρωτοβουλία που ολοκληρώνεται με πολλές δυσκολίες, μια εξ αυτών και η συμμετοχή των παικτών που διαγωνίστηκαν στο The Voice, όπου όπως μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι δεν κατέστη δυνατή, καθώς η εταιρεία που εκπροσωπεί τους καλλιτέχνες δεν συμφώνησε στην αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Στόχος του ομίλου ΑΝΤ1 ήταν το εισιτήριο της συναυλίας να κρατηθεί σε χαμηλή τιμή, ώστε αυτή να είναι μία συναυλία για όλους. Έτσι και έπραξαν, καθώς τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από την τιμή των 7 ευρώ, ενώ και τα ΜΜΜ θα διευκολύνουν τους παρεβρισκόμενους στη συναυλία κρατώντας μέχρι αργά τα δρομολόγια τους.

Ήδη 25.000 εισιτήρια έχουν προπωληθεί, ωστόσο στόχος είναι το ΟΑΚΑ να γεμίσει ώστε να μεταφερθεί ένα έμπρακτο μήνυμα αγάπης στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ο κ. Κωστας Δήμτσας Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έκανε ακόμα δημόσια έκκληση στην ΑΕΠΙ να κάνει δεκτή την επιστολή του Αρχεπισκόπου και να μην επιμείνει στο 7% των χρημάτων για τα πνευματικά δικαιώματα γιατί τα χρήματα αυτά δεν θα τα στερήσει ούτε από τους καλλιτέχνες ούτε από την «Αποστολή», η συμμετοχή των οποίων γίνεται αφιλοκερδώς, αλλά από τους ανθρώπους και τις οικογένειες που δεν έχουν και για τις οποίες προορίζονται.

Προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά, στο viva.gr

Λία Παππά

Διαβάστε ακόμα:

Πού βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο;