Οι «απίθανοι» τύποι στις οντισιόν του Greek Idol

Δείτε αποσπάσματα από τις οντισιόν του Greek Idol και διαβάστε τις λεπτομέρειες για το talent show

Το live του talent show με τη Ρούλα Κορομηλά στην παρουσίαση και τους Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Καπετανίδη και Έλλη Κοκκίνου στην κριτική επιτροπή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο. Ωστόσο, πριν από τα live θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν που πραγματοποίησε η κριτική επιτροπή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα στελέχη του ALPHA μάλιστα τονίζουν ότι είναι σούπερ ικανοποιημένοι από πολλούς διαγωνιζόμενους που έχουν βρει και που, όπως μας λένε, θα μας κερδίσουν από το πρώτο τραγούδι τους. Ίδωμεν ή μάλλον… θα ακούσουμε.
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το κανάλι της Κάντζας, οι επόμενες μέρες είναι πολύ δύσκολες για το talent show καθώς η κριτική επιτροπή θα πρέπει να επιλέξει τους τυχερούς που θα πάρουν το εισιτήριο για τα live και οι καλοί είναι περισσότεροι από όσους χρειάζονται. Οπότε ξαναλέμε: θα ακούσουμε, όταν έρθει η ώρα.

Προς το παρόν όμως θα απολαύσουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες τις οντισιόν που όπως λέγεται, έχουν και πολύ γέλιο με διάφορα… φάλτσα και κωμικά περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκειά τους. Πότε θα γίνει αυτό; Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ που το «Greek Idol» έρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο με την κριτική επιτροπή επί το έργον…

Γρηγόρης Μελάς

Δείτε αποσπάσματα από τις οντισιόν: