«Οι άνθρωποι του Σημίτη μου είχαν κλείσει όλες τις πόρτες – Πέρασα πολύ άσχημα!»

«Ελεγα της κόρης μου μην ντρέπεσαι καθόλου. Καθαρίζω τις ωραιότερες σκάλες της Ελλάδας. Εσένα δε θα σου λείψει τίποτα.»

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» μίλησε η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη για την επιστροφή της στο θέατρο, τα αναδρομικά των βουλευτών, τον «πόλεμο» που δέχτηκε, αλλά δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έμεινε εκτός πολιτικής.

«Για τη δήλωση της σχετικά με τα αναδρομικά των βουλευτών:
«Αυτό είχε γίνει το 2003. Πρώτον, τότε δεν υπήρχε κρίση. Θα μου πείτε δεν παίρνατε αρκετά λεφτά. Εφόσον το λέει το Σύνταγμα γιατί δε θα τα πάρω; Δεύτερον, ούτε είχε μέντορες να μου τ' ακουμπάνε, ούτε είχα ανθρώπους. Ό,τι είχα, με ελάχιστα λεφτά, έκανα εκλογές. Εάν μου χρωστάνε τα λεφτά θα τα πάρω. Το ελληνικό κράτος καταληστεύει τους ανθρώπους. Ό,τι δικαιούμαι να πάρω, θα το πάρω. Όταν το πάρω στα χέρια μου, τότε θα αποφασίσω, τότε μπορεί να πω σας τα χαρίζω. Αλλά θα τα πάρω. Με ρώτησε εμένα πως ζω κανείς; Πώς ζει το παιδί μου; Αν είναι ή δεν είναι άνεργη; Αν την συντηρώ;

Η κόρη μου με το ένα πόδι είναι μέσα, με το ένα πόδι έξω. Γιατί ποτέ στη ζωή μου δε σκέφτηκα να τοποθετήσω κανέναν πουθενά, που θα μπορούσα. Και επειδή εγώ ήμουν και σε αυτή τη μερίδα ανθρώπων που ο Σημίτης μισούσε βαθύτατα γιατί είχαμε μια αντιπαράθεση πολιτική μεν…. Οι άνθρωποι του για να μπορέσουν να με διώξουν από τα πόδια τους δεν με άφηναν να κάνω τίποτα. Μου είχαν κλείσει όλες τις πόρτες. Πέρασα πολύ άσχημα. Το '85 έμεινα απ' έξω από την πολιτική και διώξαν και τον άντρα μου. Μείναμε δύο άνθρωποι με τα χέρια σηκωμένα και χωρίς ένα ευρώ. Και εγώ ξαφνικά απέκτησα ρούχα, βαλίτσα και πήγαινα και πουλούσα ρούχα. Τα έχω κάνει όλα. Κι έλεγα της κόρης μου μην ντρέπεσαι καθόλου. Καθαρίζω τις ωραιότερες σκάλες της Ελλάδας. Εσένα δε θα σου λείψει τίποτα. Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις. Εγώ γίνομαι τα πάντα και δεν ντρέπομαι για τίποτα.»