«Οι 50 αποχρώσεις του γκρι»: Το τρέιλερ της ταινίας!

Στον αέρα το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας που αναμένεται να σπάσει ταμεία!

Η ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» που θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2015, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Ε. Λ. Τζέιμς το οποίο σάρωσε σε πωλήσεις παγκοσμίως, λόγω κυρίως του σεξουαλικού και σαδομαζοχιστικού περιεχομένου του. 

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ που παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια.

Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της – ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.

Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα… 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι:  Dakota Johnson και Jamie Dornan.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα:

Το μαγιό που «έκαψε» τη σταρ του Χόλιγουντ