Οδηγός λεωφορείου, κάτοχος 159 πιστωτικών καρτών δωρίζει… διαμερίσματα!

Διαβάστε: Ο απίστευτος και όμως αληθινός ...λογαριασμός

Ο Δημήτρης λοιπόν που είναι ο πρωταγωνιστής στη σημερινή εκπομπή του ALPHA είναι οδηγός λεωφορείου, 40 χρονών, ανύπαντρος και κάτοχος… 159 πιστωτικών καρτών!!! Η μανία του να κάνει μια ζωή πέρα από τις οικονομικές του δυνατότητες, βύθισε στο χρέος όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τους δικούς του, οι οποίοι όταν ανακάλυψαν την αλήθεια πήραν δάνεια για τον βοηθήσουν, ενώ η αδερφή του αναγκάστηκε να υποθηκεύσει ακόμα και το σπίτι της.

Εάν ο Νίκος Σαμοΐλης δεν καταφέρει να βοηθήσει τον Δημήτρη, κινδυνεύει τόσο το σπίτι της αδερφής του όσο και το κατάστημα της μητέρας του, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο. Από την περίπτωση του Δημήτρη έμεινε έκπληκτος ακόμα και ο παρουσιαστής της εκπομπής που είναι λογικό να έχει δει πολλές περιπτώσεις.
 
Ο Νίκος Σαμοΐλης μάλιστα, είπε στο Newsit πως «δεν πίστευα ποτέ ότι θα συναντήσω άνθρωπο ο οποίος έχει εκδώσει 159 πιστωτικές κάρτες για να κάνει δώρα στις φιλενάδες του μέχρι και διαμερίσματα. Και μάλιστα πουλώντας ένα μέρος της οικογενειακής του περιουσίας και υποθηκεύοντας το υπόλοιπο.».
 
Και αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό περί… διαμερίσματος, όπως μας διευκρίνισε ο Νίκος Σαμοΐλης «έμεινα έκπληκτος όταν μου είπε ο Δημήτρης ότι ένα από τα δώρα που έχει κάνει σε φιλενάδες του είναι  διαμέρισμα 60 τετραγωνικών».
 
Θα καταφέρει ο Νίκος Σαμοΐλης να βρει λύσεις στο Δημήτρη για να βγει από αυτήν την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση; Οι απαντήσεις στην αποψινή εκπομπή «Για Λογαριασμό Σας», στις 21:00, στον ALPHA.
 
Γρηγόρης Μελάς