«Οχι» του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Μουτσινά!

Το κανάλι του Αμαρουσίου διαψεύδει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.Ολο το ρεπορτάζ...

 Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τους Αντεννικούς να πολιορκούν στενά τον Νίκο Μουτσινά, προκειμένου η νέα τηλεοπτική σεζόν να τον βρει σε νέα τηλεοπτικά λημέρια.

Τι ήταν να απαντήσει η Κατερίνα Γκαγκάκη στους δημοσιογράφους την Πέμπτη το βράδυ κατά την διάρκεια της συναυλίας «ΜΙα χώρα, μια φωνή», πως ο Νίκος Μουτσινάς της αρέσει και πως της άρεσε η φετινή, βραδινή του εκπομπή στον Alpha;

Ε, η φημολογία πως η νέα χρονιά θα βρει τον Νίκο στο Μαρούσι άρχισε να διαδίδεται με ταχύτητα φωτός, κυρίως δε και μετά το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, πως για να τα λέει αυτά η Κατερίνα, πάει και τελείωσε ο Νίκος έρχεται στον ΑΝΤ1.

Είναι, όμως, ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως φαίνονται ή μάλλον όπως ακούγονται όλη αυτή την τελευταία εβδομάδα; Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ έχω να σας πω, πως όχι. Ναι, μπορεί διάφορα να λέγονται και να γράφονται και να καλλιεργείται ένα συγκεκριμένο κλίμα ,όμως, η άφιξη του Νίκου στον ΑΝΤ1 ενόψει νέας σεζόν για την ώρα δεν μου προκύπτει από πουθενά.

Μάλιστα, επίσημοι κύκλοι του καναλιού φρόντισαν να μου διαψεύσουν κατηγορηματικά τα όλα όσα ακούγονται:
«Η αλήθεια είναι πως τα γνωρίζουμε όλα αυτά που έχουν ακουστεί από την περασμένη Παρασκευή ,όμως, χωρίς θέλω να σε απογοητεύσω Νάνσυ, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας.

Εμείς δεν γνωρίζουμε το κανάλι να βρίσκεται σε συζητήσεις και σε επαφές με τον Νίκο για του χρόνου και προφανώς κάτι τέτοιο αν ίσχυε θα το ξέραμε. Οχι, ο Νίκος με την έννοια του παρουσιαστή και της μεταγραφής αυτή την στιγμή δεν έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί δεν έχει τεθεί καν ένα τέτοιο θέμα».

-Οταν λέμε με την έννοια του παρουσιαστή τι ακριβώς εννοούμε;

-Οτι αυτή την στιγμή δεν έχει υπάρξει κουβέντα για να έρθει ο Νίκος και να αναλάβει κάποια εκπομπή ή κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Εκτός τι να σου πω; Αν καταλήξουμε και τον έχουμε μαζί μας με την ιδιότητα του ηθοποιού και τον δούμε να παίζει σε κάποια από τις σειρές μας, που αυτά είναι πράγματα που κανονίζονται κυρίως από τις εταιρίες παραγωγής.

Νάνσυ Νικολαϊδου

Διαβάστε ακόμα:

Πάει ΑΝΤ1 ο Νίκος Μουτσινάς;