Ο Ζορό επιστρέφει στις οθόνες μας σήμερα το βράδυ!

Δείτε το τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

 H Mάσκα του Ζορό – Mega 21:00

Yπόθεση: Ο ηλικιωμένος Δον Ντιέγκο, που ήταν κάποτε ο θρυλικός Ζορό, δραπετεύει ύστερα από 20 χρόνια φυλακής και εκπαιδεύει έναν παράνομο για να γίνει ο συνεχιστής του έργου του. Στόχος τους ο σατανικός κυβερνήτης Δον Μοντέρο, του οποίου η όμορφη προστατευομένη ‘Ελενα, δεν είναι άλλη από την χαμένη κόρη του Δον Ντιέγκο.
Ξιφομαχίες, χιούμορ, ρομαντισμός και το μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία παραγωγής του Σπίλμπεργκ να αναβιώσει έναν ξεχασμένο κινηματογραφικό μύθο. Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ιδανικός στην ενσάρκωση του στυλάτου ιππότη, ενώ η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι υπέυθυνη για την… αισθητική τελειότητα της ταινίας. Ο ‘Αντονι Χόπκινς, όπως πάντα, υπέροχος!

Επτά μέρες φαγούρα – ΑΝΤ1 21:00

Υπόθεση: O Έντι Κάντροου είναι 40 χρονών και εργένης. Παρά τις συνεχείς πιέσεις του πατέρα του και των φίλων του να παντρευτεί, ο Έντι δεν βιάζεται. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία: πιστεύει πως η υπομονή είναι αρετή και πως κάποια στιγμή, θα εμφανιστεί η κατάλληλη γυναίκα στη ζωή του! Όταν όμως βρεθεί στο γάμο της επί πέντε συναπτά έτη αρραβωνιαστικιάς του, ο Έντι θα ταραχθεί με όσα δει και όσα ακούσει. Σε παράξενη ψυχολογική κατάσταση, θα γνωρίσει με επεισοδιακό τρόπο τη Λάιλα. Είναι ξανθιά, σέξι και πανέμορφη. Παραβιάζοντας τον κανόνα του να μην βιάζεται, την παντρεύεται, χωρίς να τη γνωρίσει περισσότερο και φεύγει μαζί της ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Έντι αντιλαμβάνεται πως η Λάιλα δεν είναι καθόλου έτσι όπως νόμιζε. Πέρα όλων των άλλων, ο Έντι συναντά εκεί και τη μελαχρινή Μιράντα, η οποία βρίσκεται με όλη της την οικογένεια. Υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους και τα πάνε εξαιρετικά καλά. Αντιθέτως, με την Λάιλα τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Θα καταφέρει να απαλλαγεί από τη Λάιλα και να κερδίσει τη γυναίκα της ζωής του;

ΑΙ ΦΟΡ: Λούφα και απαλλαγή – ΣΤΑΡ 21:00

Υπόθεση: Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλει να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι (γιώτα) 4 (βοηθητικός). Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους «λαγούς» και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες, που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των «λαγών» θα υπερνικήσουν… τους στρατοκράτες! Η κόντρα αυτή σε κάποιο ακριτικό νησί του Αιγαίου, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων των εμπλεκομένων… ντόπιων και ξένων «εχθρών».

Εμπόριο  Λευκής Σαρκός -ALPHA  23:45

Υπόθεση:Η απαγωγή της δεκατριάχρονης μεξικάνας Αντριάνα από οργανωμένο κύκλωμα σωματέμπορων θα οδηγήσει τον δεκαεπτάχρονο αδελφό της να την αναζητήσει με κάθε τρόπο, προκειμένου να τη σώσει. Μοναδικός του σύμμαχος σε αυτή την ηρωική αποστολή θα προκύψει στην πορεία ένας τεξανός αστυνομικός, ο οποίος έχει κι αυτός μέσα στην οικογένειά του περίπτωση παρόμοιας απαγωγής. Το κύκλωμα αυτό όμως έχει τέτοιες υπόγειες και ανεξιχνίαστες διασυνδέσεις μεταξύ Μεξικού και Αμερικής, που το μόνο πιθανό για κάποιον που αποφασίσει να το «περπατήσει», είναι να χαθεί στα σκοτάδια του…

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό μενού της ημέρας