O Will Smith βοηθάει τη φαν του να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της!

Τι έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός...

Ο Will Smith, είναι ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία και όπου εμφανίζεται προκαλεί αντιδράσεις θαυμασμού. Αν και τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον μπελά του μετά τη φωτογραφία που έκανε τον κύκλο του διαδυκτίου, όπου η 13χρονη κόρη του είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεββάτι με τον 20χρονο σύντροφό της, ο ηθοποιός προσπαθεί να το ξεχάσει και συνεχίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Όταν η Έμιλι, μια φαν του, τον πέτυχε σε μαγαζί, πίνωντας τον καφέ της, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει να του μιλήσει. Ωστόσο δεν αρκέστηκε στο να του ζητήσει ένα αυτόγραφο, αλλά του ζήτησε και μια χάρη. Ποια ήταν αυτή;

Η Εμλι, ήταν έγκυος και ήθελε ένα πρωτότυπο τρόπο να το ανακοινώσει στον αγαπημένο της και τους οικείους της. Έτσι ζήτησε από τον ηθοποιό να κρατήσει μια πινακίδα που έγραφε «Η Εμιλι είναι έγκυος» και ζήτησε από έναν πελάτη του καταστήματος να τους τραβήξει μια φωτογραφία. Φυσικά ο ηθοποιός δέχτηκε και η Έμιλι ανέβασε τη φωτογραφία τους στο instagram. Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθαν τα πρώτα Like και σχόλια, αφού πλέον όλοι οι φίλοι της Έμιλι έμαθαν το ευτυχές γεγονός με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

Επιμέλεια: Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Καταξιωμένη τραγουδίστρια: «Αποκάλυψα στην κόρη μου πριν από δυόμισι χρόνια ότι είναι από άλλο πατέρα»!