Ο Βαγγέλης Περρής «πυροβολεί» Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργο Λιανό

Δείτε όσα έγραψε για τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα...

Μέσα από τη στήλη του autocue στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Βαγγέλης Περρής πετάει τα βέλη του τόσο στην Ελεονώρα Μελέτη, όσο και στον Γιώργο Λιανό.

Για την Ελεονώρα γράφει: «Είναι πλέον επίσημο. Η εκπομπή «Μελέτησέ το», η τελευταία των παραδοσιακών «μεσημεριανάδικων», ακολούθησε την τύχη των συγγενών της και εξέπνευσε εν μέσω ελαχίστων οδυρμών και γενικευμένης αδιαφορίας. Σε κάποιους μπορεί να λείψουν τα θεαματικά πλάνα στα προσόντα της Ελεονώρας Μελέτη, κάποιοι μπορεί να νοσταλγήσουν τις αποκαλυπτικές παρεμβάσεις του Θέμη μάλλη, αλλά ούτε οι στενοί συγγενείς δεν θα κλάψουν για ένα είδος που απορία προκαλεί η γέννηση και όχι η εξαφάνισή του. Το γεγονός ότι πλέον τα τηλεοπτικά μεσημέρια δεν θα εκπέμπουν ανυπόστατες φήμες, δεν θα αποτελούν πεδίο μάχης όπου εξοφλούνται προσωπικοί λογαριασμοί ερήμην των αντιμαχομένων και δεν θα θεωρείται ρεπορτάζ το επιχείρημα «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» συνιστά μια ιδιαίτερα αισιόδοξη αλλαγή του τηλεοπτικού τοπίου. Εκτός κι αν μέσα από τα λασπόνερα αναδυθεί ένα ακόμα σκουπιδοφάγο τέρας που θα αποτελεί μια κάποια λύση, αλλά μετά από λίγο θα καταβροχθίσει και τους έκπληκτους εμπνευστές και υπηρέτες του».

Λίγο πιο κάτω, ο Βαγγέλης Περρής επανέρχεται στην παρουσιάστρια, αναφέροντας: «όπως λένε και όσοι διαβάζουν το μέλλον των τηλεοπτικών σταρ στις σπαλομπριζόλες, η Ελεονώρα Μελέτη σπεύδει βραδέως αλλά σταθερώς προς τη συχνότητα του ανεμομαζώτρη Ε. Βεβαίως, υπάρχει και η άποψη που θέλει την παρουσιάστρια να διαπραγματεύεται και με συνδρομητική συχνότητα, η οποία μάλιστα έχει μεγάλα σχέδια, γι' αυτό δεν θα περιορίσει την εκπομπή στην ελληνική επικράτεια, αλλά θα της ανοίξει τα σύνορα ώστε να πετάξει προς τη διεθνή καταξίωση. Μετά από αυτό αναμένεται η ανακοίνωση του Ε, που εδρεύει στο Μπουρνάζι».

Αιχμηρότατο είναι το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή και για τον Γιώργο Λιανό. «Ετοιμάζει την περάτωση της συνεργασίας του με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 (πάει στον ALPHA για το «Δέστε Τους»), αλλά, άσχετα με την οριστική επιλογή, η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιανός ποτέ δεν ήταν ουσιαστικά παρών στην εκπομπή. Περνούσε αόρατος στα δύσκολα, επέλεγε να μορφάζει στα ελαφρά και ερχόμενος σε σύγκρουση με την παλιά του τηλεοπτική φιγούρα συμμετείχε δια του λαϊκισμού στα εύκολα. Ο ρόλος υπερασπιστή του επαγγελματικού του κύκλου που αυτοβούλως ανέλαβε από ευφυή συνομιλητή τον μετέτρεψε σε συνήθη πανελίστα που απλώς αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση υποθέσεων, κοινώς εκτελεί συμβόλαια.», γράφει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαγγέλης Περρής κατακεραυνώνει το «Καλοκαίρι Παντού»