Ο Τάκης Ζαχαράτος στο JoinUs

Σήμερα στις 18:00 στον ΣΚΑΙ.

Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές από τις διάσημες καλεσμένες που κάθισαν φέτος στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Ο ένας και μοναδικός showman Τάκης Ζαχαράτος κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα πρώτα του βήματα και εξηγεί γιατί ο κόσμος χρειάστηκε αρκετό καιρό για να καταλάβει ποια είναι η καλλιτεχνική ταυτότητά του.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια πίτα «διαφορετική» . Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων φτιάχνοντάς μας χοιρινό γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα και η Υπατία Παπασταμάτη μας ετοιμάζει rolls με ταχίνι και κανέλα.

Η Μυρτώ Κάζη κάνει μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ο κηπουρός, Σωτήρης Βρεττός, μοιράζεται μαζί μας διάφορες ιδέες για το πώς μπορούμε να στολίσουμε με όμορφα φυτά το σπίτι μας μέσα στις γιορτές.

Η Βάλια Νούσια μας υποδεικνύει πώς πρέπει να γίνεται ο σωστός καθαρισμός των ανοξείδωτων και κεραμικών επιφανειών της κουζίνας.

Αμέσως μετά γυμναζόμαστε κάνοντας ταυτόχρονα και αποθεραπεία με το foam roler.

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε την νέα ταινία Joy, με τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλει Κούπερ και έπειτα παρακαλοθούμε την εκπληκτική παράσταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη «Ο Θεός της σφαγής», στο Θέατρο Αθηνών.

Ψωνίζουμε τέλεια δώρα για τους φίλους μας, ενώ με την βοήθεια της Ιλιάδας Κλάγκου και του hair stylist, Χρήστου Καλλανιώτη, λύνουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχουμε για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών μας.