Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΙ: Στόχος το Ποτάμι να είναι τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές κοντά στους δύο και όχι «τσόντα»

Το πρόσωπο των εκλογών, ο Σταύρος Θεοδωράκης με το κόμμα του, το Ποτάμι που φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον να σαρώνει και να μετατρέπεται σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.

 Ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο δήλωσε πως πολλά βράδια ξυπνούσε και κοιτούσε το ταβάνι, έχοντας ένα αίσθημα πως κάτι πρέπει να κάνει για την πολιτική.

Δήλωσε πως δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την πολιτική κίνηση, απλά όπως είπε είναι όλοι πολύ καλοί και ούτε από πίσω από το Ποτάμι βρίσκονται επικοινωνιολόγοι ή σύμβουλοι επικοινωνίας. Αναφορικά με όσα ακούγονται περί συμφερόντων, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως «δεν είμαστε για πώληση». Μάλιστα, δήλωσε πως όλοι έμειναν άφωνοι με το ψηφοδέλτιο του και μάλιστα προανήγγειλε κι άλλες εκπλήξεις με νέα πρόσωπα.

Αποκάλυψε πως εκτός από τους στενούς του συνεργάτες, κανείς άλλος άνθρωπος στο Mega δεν ήξερε πωςθα ιδρύσει κόμμα και πως θα κατέβει στην πολιτική.

Στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου εάν το Ποτάμι είναι μία προσπάθεια για να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως…